Kapılarını 2014 yılında İstanbul Etiler’de açan ve İtalyan lezzetlerini “trattoria” tarzıyla İstanbulluların ayağına getiren La Scarpetta, artık yaz aylarında Swissôtel Resort Bodrum Beach’te konuklarını ağırlayacak. Adını ‘tabağın dibinde kalan yemeğin suyunu sıyırmak için kullanılan lokma’ olan İtalyanca kelimeden alan La Scarpetta, Swissôtel Resort Bodrum Beach’teki ilk servisini 30 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleştirecek. İtalyan mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsü, Türk ve İtalyan şaraplarından oluşan zengin kavı, Swissôtel Resort Bodrum Beach’in üstün hizmet kalitesi, muhteşem Bodrum manzarası ve eşsiz günbatımıyla Bodrum halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya hazır olan La Scarpetta, deneyimli şef ve çalışanlarıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 

MEVSİMİ OLMAYAN ÜRÜN KULLANILMIYOR

La Scarpetta’yı Türkiye’deki İtalyan restoranları arasında ilk sıraya çıkaran özelliği, mutfağında mevsiminde yetişmeyen hiçbir ürün, konserve, kurutulmuş ve dondurulmuş malzemelerin kullanılmamasının yanı sıra tüm lezzetlerin geleneksel İtalyan tarzıyla pişirilmesi... Yemeklerin yapımında kullanılan çok özel malzemeleri İtalya’dan getiren restoran, İtalyan mutfağı ve şarap konusunda özel eğitimli ve güler yüzlü servis elemanları ile de Bodrum’da fark yaratacak.