Cadde Ivana Sert göbek attı şarkı söyledi

Ivana Sert göbek attı şarkı söyledi

09.10.2014 - 09:59 | Son Güncellenme:

Kıbrıs Rocks Hotel&Casino’da Mehmet Ali Erbil'le sahne alan Seda Sayan adeta Kıbrıs’ta şov yaptı. Ivana Sert sahnede şarkı söyleyip bol bol göbek attı.

Ivana Sert göbek attı şarkı söyledi

Nur Yerlitaş’ın hazırladığı ve büyük cepleri olan mavi elbisesiyle sahneye çıkan sanatçı “Elbisemin cepleri de var, bayram harçlıklarını toplamak için” dedi.

Haberin Devamı

Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle bayramlaşmayı da ihmal etmeyen Sayan, soruları yanıtladı.

Sezen Aksu’nun kendisi için bomba gibi patlayacak müthiş bir şarkı yaptığını belirten Seda Sayan “Sezen şu anda stüdyoda çalışıyor yeni şarkıyı hazırlıyor. Dinledim müthiş olmuş. Bomba gibi patlayacak bir şarkı yapmış. Daha önce de benim televizyon programlarımdan etkilenip ‘Çakkıdı’ şarkısını yapmıştı. İşte onun gibi bir şey” dedi.

“Kurban çocuklarla kesilmeli…”

Bir muhabirin “Leman Sam kurban kesenlerin ‘IŞİD’ militanlarıyla aynı duygulara sahip olduklarını söylüyor. Siz ne diyeceksiniz?” sorusuna ise Seda Sayan “Buna katılmam mümkün değil. Bizim dinimizde var. Ayrıca hocalarımız çocukların önünde kurban kesilmesinden yana. Ben de bunu savunuyorum çocuklarla birlikte kesilmeli. Özellikle erkek çocuklar bunu idame ettirmeli geleceğe aktarmalı. Leman Hanım'a katılmıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kendisini dinlemeye gelen Oya Başar, Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert gibi ünlü konuklara özel ilgi gösteren Sayan, İvana Sert'le sahnede şarkı söyleyip bol bol göbek attı. Ekranlarda sık sık söylediği şarkılarla dikkat çeken İvana Sert’in sesini çok beğendiğini belirten Sayan, “Valla farklı bir ses, albüm yapsa iş yapar” dedi.

Erkek hayran sahnede bayıldı…

Kıbrıs’a her gelişinde Seda Sayan’ı izlemek için sahne aldığı mekana gelen Haçik adlı hayranı yine Rocks Hotel’deydi. Bu kez kendisini çok seven hayranı Haçik Bey'i sahneye yanına davet eden sanatçı, sahnede büyük heyecan yaşayan ve bayılan hayranını önce sandalyeye oturttu ve ayılması için başından aşağı soğuk su döktürttü.

Şiirli aşk gösterisi…

Bu arada Seda Sayan'ın sahneye davet ettiği sevgilisi Erkan Çelik de şarkıcıya ithafen okuduğu "Bana Gel Dedin Ya" isimli şiirle salondakilere duygulu anlar yaşattı.