Aydın İyi Parti Aydın Mitingi

İyi Parti Aydın Mitingi

27.05.2018 - 17:05 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener: "Gençlerimize ve kadınlarımıza sözümdür. Allah’ın izniyle Türkiye’nin her yerindeki okulların birbiriyle eşit eğitim aldığı bir Türkiye’yi birlikte tanzim edeceğiz"

İyi Parti Aydın Mitingi

AYDIN (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Gençlerimize ve kadınlarımıza sözümdür. Allah’ın izniyle Türkiye’nin her yerindeki okulların birbiriyle eşit eğitim aldığı bir Türkiye’yi birlikte tanzim edeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Akşener, partisinin Aydın İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Akşener, şöyle konuştu:

"En büyük hayalim, Türkiye’yi bir bayram sofrasına oturtmak. Bayram sofraları genellikle anneanne ile babaannelerin evlerinde olur. Amcalar, dayılar, kuzenler oradadır. Diyarbakırlı gelin, Edirneli damat oradadır. Kulağında küpeyle yeğen, saçı örtülü yeğen oradadır. O sofraların en büyük özelliği bütün yemeklere herkesin elinin eşit uzaklıkta olmasıdır. Allah bana bunu nasip edecek."

Gençlere ve kadınlara seslenen Akşener, "Allah’ın izniyle Türkiye’nin her yerindeki okulların birbiriyle eşit eğitim aldığı bir Türkiye’yi birlikte tanzim edeceğiz." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Akşener, sanayici ve çiftinin durumunun iyiye gitmediğini ileri sürerek, şunları söyledi:

"Her aldıkları dolarla bütün girdileri dolarla. Ortaya çıkan ürünleri nasıl satacaklarını kara kara düşünüyorlar. Sanayici çok borçlandırdıkları için o da aynı şekilde düşünüyor. Çiftçiyi de tarlasına küstürdüler. Tarlayla çiftçi birbirine küs oldu. Dünyanın en verimli toprağına sahip olan Aydınlılar, tarlasını ekmek yerine asgari ücretle çoğu sigortasız iş bulup çalışmak zorunda kalıyorlar. Turizm kenti Aydın’da turizmi geliştireyim derken tabiatı katlediyorlar. Çiftçiyi, tarımı bitiriyorlar."

Miting sonunda Akşener, partisinin Aydın milletvekili adaylarını tanıttı.

Yazarlar