Siyaset İYİ Partili Yılmaz: Mehmetçik Türkiye'yi başarıya ulaştırmak için Afrin'de savaşıyor

İYİ Partili Yılmaz: Mehmetçik Türkiye'yi başarıya ulaştırmak için Afrin'de savaşıyor

11.02.2018 - 16:27 | Son Güncellenme:

Mersin'in Tarsus ilçesine gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet eski Bakanı Ayfer Yılmaz, Mehmetçik'in Türkiye'yi bir kez daha başarıya ulaştırmak için Afrin'de savaştığını belirterek, "Hepimiz, onların arkasındayız, onlara duacıyız" dedi.

İYİ Partili Yılmaz: Mehmetçik Türkiyeyi başarıya ulaştırmak için Afrinde savaşıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, partisinin Tarsus İlçe Olağan Kongresi'ne katıldı. Kongre salonuna gelen Yılmaz, kendisi için kurban kesilmek istenmesi üzerine buna izin vermedi. Yılmaz, daha sonra Tarsuslular ile selamlaştı. Kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirten Yılmaz, partililerle tek tek kucaklaşarak, diğer partilerden İYİ Parti'ye geçiş yapan üyelere rozetlerini taktı.

Haberin Devamı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Kongrede konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Yılmaz, Türkiyenin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi. Yılmaz, "Milli çıkarlarımızı hiçe sayarak, mezhepçi bir zihniyetle yürütülen bir dış politika sonrasında askerimiz, ülkemizi bir kez daha başarıya ulaştırmak için Afrinde savaşıyor. Hepimiz, onların arkasındayız, onlara duacıyız. Şehitlerimizin her biri, birbirinden değerlidir. Bu iktidar için 20- 25 olabilir. Bizim için her biri ayrı bir ana yavrusudur. Yaşanmamış hayalleriyle birlikte kalplerimizde yaşamaya devam edecekler. Hepsini rahmetle anıyoruz, ailelerine ve bütün milletimize de başları sağ olsun diyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı