Gaziantep İyilikder'den Suriyelilere Soba Yardımı

İyilikder'den Suriyelilere Soba Yardımı

17.11.2017 - 21:44 | Son Güncellenme:

.

İyilikderden Suriyelilere Soba Yardımı

GAZİANTEP (AA) - İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilikder) Suriye'nin Halep kentine bağlı Çobanbey kırsalında çadırlarda yaşamını sürdüren ihtiyaç sahiplerine soba yardımında bulundu.

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyinde terör tehditlerine karşı yürütülen harekat kapsamında Özgür Suriye Ordusunca (ÖSO) terör örgütü DEAŞ'ten temizlenen güvenli bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine Türk yardım kuruluşları destek olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İyilikder Çobanbey'de çadırlarda barınan 50 ihtiyaç sahibine soba yardımında bulundu.

İyilikder Suriye Koordinatörü Mahmut Kaçmazer, AA muhabirine, hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti.

Kaçmazer, "Çok zor şartlarda barınıyorlar. Türkiye'nin desteği ile terör belasından kurtulan bu insanlar yine Türk yardımseverlerin destekleriyle hayata tutunuyor. Bizler de bu yardımları yerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bugün de 50 ihtiyaç sahibine soba yardımında bulunduk. Allah necip milletimizden razı olsun. Suriye halkına olan destekleri hep devam etti." ifadelerini kullandı.