Cadde İzdivaçta kriz: Sen neyin peşindesin?

İzdivaçta kriz: Sen neyin peşindesin?

18.05.2017 - 09:20 | Son Güncellenme:

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında gelin adayı Ezgi, Serkan’a ilan-ı aşk etti. Daha önce Ezgi’ye talip olarak gelen Cemal'in sözleri gerginliğe neden oldu.

İzdivaçta kriz: Sen neyin peşindesin

Locanın beğenilen gelin adaylarından Ezgi, canlı yayında söz alarak, açıklama yapmak istediğini söyledi. "Bu locada beni mutlu edeceğine inandığım bir kişi var” sözleriyle duygularını açıklayan Ezgi, o kişinin Serkan olduğunu açıkladı. Bunun üzerine sunucu Zuhal Topal, Ezgi ve Serkan’ı yanına davet etti.

Haberin Devamı

SERKAN'DAN "KALP KALBE KARŞIYMIŞ" İTİRAFI

Çok şaşırdığını belirten Serkan, “Ezgi’nin, bu kadar cesaretli olabileceğini düşünmüyordum” dedi. Ezgi ise “Demek ki karşı taraftan cesaret almışım ki duygularımı açıklayabildim” karşılığını verdi. Yakışıklı damat adayı, "Evet, göz göze geliyorduk; ama gerçekten hiç beklemiyordum. Kalp kalbe karşıymış” sözleriyle, Ezgi’den hoşlandığını itiraf etti.

Daha önce Ezgi’ye talip olarak gelen Cemal, söz alıp Ezgi’ye hala duygularının olduğunu açıkladı. Bu durum Serkan, Ezgi ve Cemal arasında gerginlik yarattı. Ezgi, Cemal’e, "Benim sana duygum olsaydı geldiğinde kabul ederdim. Şimdi çıkıp böyle bir açıklama yapman çok saçma oldu” dedi.

Durum karşısında sinirlenen Serkan; “Ben burada Ezgi’nin duygularına karşılık veriyorum. 'Kalp kalbe karşı' diyorum. Sen çıkıp böyle bir açıklama yapıyorsun. Sen neyin peşindesin?” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Loca adayları da zamanlamasının yanlış olduğunu söyleyerek, Cemal’i eleştirdiler. Cemal ise "Ben hatalı olabilirim; ama duygularım olduğu için kendimi tutamadım. Duygularımı söylemek istedim” dedi.

Zuhal Topal’ın, Cemal’i kendini toparlaması için arkaya göndermesinin ardından Serkan, "Ezgi beni çok mutlu etti. Ezgi’yi tanımak istiyorum” dedi.