İzmir İzmir Adliyesine Yeni Nöbet Kulübesi

İzmir Adliyesine Yeni Nöbet Kulübesi

22.06.2017 - 13:03 | Son Güncellenme:

.

İzmir Adliyesine Yeni Nöbet Kulübesi

İZMİR (AA) - İzmir Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'inin de kullandığı ve saldırıda tahrip olan güvenlik kulübesi yerine yapılacak kulübe için yıkıldı.

Haberin Devamı

Bayraklı ilçesindeki İzmir Adalet Sarayı'nın C Blok girişindeki, şehit polis memuru Fethi Sekin'in görev yaptığı sırada kullandığı ve saldırıda tahribata uğrayan kulübe, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Foça Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler yıktı.

Terör saldırısının ardından adliye çevresinde güvenlik tedbirlerini artıran İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yeni bir takım tedbirler alacağı öğrenildi.

Emniyet mensupların görev aldığı adliyenin içerisinde ve dışarısında özel güvenlik personelinin de görev alacağı yaklaşık 250 metrekarelik 2 nizamiye binası ile kurşun geçirmeyen 5 nöbet kulübesinin inşa edileceği kaydedildi.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit polis memuru Sekin anısına düzenlenen "Ulusal Anıt Heykel Yarışması"nda birinciliği kazanan eserin de adliye önüne dikileceği bildirildi.