Ankara İzmir İktisat Kongresi'nin 95. Yıl Dönümü

İzmir İktisat Kongresi'nin 95. Yıl Dönümü

17.02.2018 - 11:43 | Son Güncellenme:

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Anadolu Buluşması, İzmir İktisat Kongresi'nin yıl dönümü kapsamında İzmir'de yapıldı

İzmir İktisat Kongresinin 95. Yıl Dönümü

İZMİR (AA) - Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından İzmir İktisat Kongresi'nin 95'inci yıl dönümü kapsamında "TÜHİD Anadolu Buluşmaları" etkinliğinin ikincisi İzmir'de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

TÜHİD'den yapılan açıklamaya göre, İzmir Ticaret Odası'nda yapılan etkinliğe katılan iş ve iletişim sektörlerinden katılımcılar, "İletişim sürecindeki marka şehirler", "Dijital i·letişim" ve "İletişim ve yöneticiler" konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş, yaptığı konuşmada, iletişim sektörünün sadece İstanbul'un odağında olmaması gerektiğini belirterek, İzmir'in de bu konuda büyük potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

TÜHİD'in bu yıl 45’inci yılını kutlandığını anımsatan Karakaş, "İzmir İktisat Kongresi'nin 95'inci yıl dönümü kapsamında, İzmir özelinde, TÜHİD'in kurucusu duayenimiz Prof. Dr. Alaeddin Asna anısına buluşmamızı düzenledik. Sonraki Anadolu Buluşması 27 Nisan'da Afyon'da gerçekleşecek ve yıl içinde farklı illerle devam edecek." dedi.

Haberin Devamı

Etkinliğine, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdas¸, iş dünyası ile dernek temsilcileri, akademik personel ve iletişim fakültesi öğrencileri katıldı.