İzmir İZMİR İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK ZİYARETÇİLERİYLE DOLDU TAŞTI

İZMİR İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK ZİYARETÇİLERİYLE DOLDU TAŞTI

04.03.2016 - 22:53 | Son Güncellenme:

.

İZMİR İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK ZİYARETÇİLERİYLE DOLDU TAŞTI

İzmir İl Dernekler Müdürlüğü, STK’lar tarafından ziyaretçi akınına uğradı.
İzmirli STK’lar, İl Müdürü Turgay Esen’i ziyaret etti. Gün içinde birçok ziyaretçiyi ağırlayan İl Dernekler Müdürlüğü’ne gelen ziyaretçiler arasında; İrfan Kültür Eğitim Derneği, Kur’an’a Hizmet Derneği, Burhan Der, İmhad, Sivas Yiğidolar Dernekleri Buca, Gediz, Çamlık, Uzundere, Yiğitler şubeleri, İzmir Erzurum Dernekler Federasyonu, kendisine bağlı 50 derneği temsilen Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, İzmir Genç Romanlar Derneği, İzmir Menderesliler Derneği, İnsan Der, Ribat Vakfı İzmir Şube başkanları ve çok sayıda dernek üyesi bulundu.
Sivas Yiğidolar Dernekleri Genel Başkanı Murat Urhan yaptığı açıklamada, “İl Dernekler Müdürü Turgay Esen bey İzmir için bir şans diyebileceğimiz çok değerli bir müdürümüzdür. Hakkında bazı basın organları tarafından çıkartılan kasıtlı olduğuna inandığımız haberleri kınıyorum ve soruyorum ’hani hepimiz kardeştik bu öfke niye’” dedi.
Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ise, “Bizim için devletin varlığı esastır. Devlet yoksa devletin olmadığı yerde başka güçler devreye girer öyle ise devlet varsa güven vardır. Devletin her noktasında her kademesinde görev yapan insanlar bu ülke için hizmet etmektedir. Biz de dernekler müdürümüz Turgay Esen bey gibi devletimizin her kademesinde görev yapan kardeşlerimizin sonuna kadar yanında olacağız” diye konuştu.

Yazarlar