Ege İzmir kenetleniyor İZSİAD’dan dev destek

İzmir kenetleniyor İZSİAD’dan dev destek

24.05.2017 - 04:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de dokuz yıldır takımı olmayan İzmir’de, Play Off maçları öncesi Göztepe’ye İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nden, kente örnek olacak bir destek geldi

İzmir kenetleniyor İZSİAD’dan dev destek

TFF 1. Ligi’nde yarın Boluspor’la Play Off yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Göztepe’ye İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden büyük destek geldi. İZSİAD binasında düzenlenen basın toplantısında Başkan Hasan Küçükkurt, Süper Lig’e çıkılması halinde sarı kırmızılılara 350 bin TL prim vereceklerini açıkladı.

İnancımız tam

İzmir’in yıllardır devler arenasında temsil edilemediğinden yakınan Küçükkurt, “Biz İzmir futbolunun gelişimine bir nebze de olsa katkıda bulunmak istiyoruz. Süper Lig’in kapısına kadar gelen tek takımımız Göztepe. Takımın Play Off’u zirvede bitireceğine olan inancımız tam. 350 üyeli İZSİAD olarak 350 bin TL prim vermeyi kararlaştırdık” dedi. Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ise İZSİAD’ın bu desteğinin bir ilk olduğunu söyledi. Kulüp olarak elde edecekleri başarının İzmir’e büyük değer katacağını açıklayan Papatya, “Süper Lig’e çıktığımızda tüm şehir kazanacak” dedi. Zaman zaman kendilerini yalnız hissettiklerine de değinen Papatya, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Diğer kentlere gittiğim zaman iki şeyi çok kıskanıyorum. Birincisi statları, ikincisi takımlara herkesin sahip çıkmasını. İZSİAD’ın bu desteğiyle yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyorum. 350 bin liralık desteğin rakamlardan daha fazla değeri var. Bu destek Göztepe’ye ve İzmir’e değer katacak” dedi.