Gündem İzmir ve Manisa'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek?

İzmir ve Manisa'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek?

16.05.2017 - 14:34 | Son Güncellenme:

İzmir ve Manisa'da elektrik kesintisi belli aralıklarla devam ediyor. İzmir ve Manisa'nın bazı ilçelerinde 3 gün süreyle belirli aralıklarla elektrik kesintisi uygulanacağı bildirilmişti. Yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle İzmir'in 21 ilçesinde bugünden başlayarak 17 Mayıs'a kadar 09.00-17.30 saatlerinde kısmi elektrik kesintisi uygulanacak.

İzmir ve Manisada elektrik kesintisi ne kadar sürecek

İzmir ve Manisa'da elektrik kesintisi bugün de etkisini gösterdi. İzmir Buca merkezli elektrik kesintisi sonrası milyonlarca İzmirli, elektriklerin ne zaman verileceğini merak ediyor.

Haberin Devamı

İZMİR VE MANİSA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ NE KADAR SÜRECEK?

İzmir ve Manisa'nın bazı ilçelerinde 3 gün süreyle belirli aralıklarla elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

GDZ Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle İzmir'in 21 ilçesinde bugünden başlayarak 17 Mayıs' kadar 09.00-17.30 saatlerinde kısmi elektrik kesintisi uygulanacak.

İzmir'de kısmi elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler şöyle:

"Foça, Bayraklı, Konak, Karabağlar, Menemen, Bayındır, Tire, Urla, Karaburun, Dikili ve Bornova ilçesinde başlayacak olan kesinti, 16 Mayıs'ta Buca, Konak, Çiğli, Menemen, Gömüldür, Kiraz, Urla, Karaburun, Menderes, Dikili, Bergama, Ödemiş, Balçova ve Seferihisar ilçeleri, 17 Mayıs'ta ise, Konak, Çeşme, Çiğli, Karabağlar, Buca, Gümüldür, Kiraz, Menemen, Bergama, Menderes ve Bornova."

Haberin Devamı

Manisa'da ise Akhisar ilçesinde 15 Mayıs, Gölmarmara, Salihli, Demirci ve Kula ilçelerinde 15-16 Mayıs, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 15-17 Mayıs, Saruhanlı ilçesinde 16-18 Mayıs, Alaşehir ilçesinde de 16 ve 18 Mayıs tarihlerinde 08.00-18.00 saatlerinde elektrik kesintisine gidilecek.