Tokat Berberin "Taraftar Atkısı" Tutkusu

Berberin "Taraftar Atkısı" Tutkusu

25.01.2017 - 12:55 | Son Güncellenme:

Tokat'ta bir berberin sosyal medyadan atkı koleksiyonu oluşturmak istediğini duyurması üzerine müşterileri berbere çok sayıda taraftar atkısı hediye etti

Berberin Taraftar Atkısı Tutkusu

TOKAT (AA) - Tokat'ta bir berberin sosyal medyadan atkı koleksiyonu oluşturmak istediğini duyurması üzerine müşterileri berbere çok sayıda taraftar atkısı getirdi.

Haberin Devamı

Kentte 10 yıllık berberlik yapan Murat Daşkın'ın, müşterilerinin hediye ettiği atkılardan iş yerinde oluşturduğu koleksiyonu dikkat çekiyor.

Daşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 ay önce sosyal medyadan atkı toplayacağını, bunları dükkanında sergileyeceğini duyurduğunu söyledi.

Futbolu çok sevdiğini anlatan Daşkın, "Bir atkı koleksiyonum olsun istedim. Sosyal medyadan bir mesaj paylaştım. Mesajı gören müşterilerim taraftarı oldukları takımların atkılarını getirdiler. 1 ay gibi zaman oldu. Şu anda 35 atkım oldu. Bunları iş yerimde duvara astım." dedi.

Atkı getirmek isteyen çok müşterisinin olduğunu anlatan Daşkın, şöyle konuştu:

"Müşterilerim geliyorlar, sergilediğim atkılara bakarak 'benim takımımın atkısı' yok diyorlar. Getirirseniz asarım diyorum. İyi bir ilgi var. Ben bu kadar ilgi beklemiyordum. Çok şükür bir şekilde oldu. Getiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Atkılar arasından süper ligden, birincil lige, ikinci ligden, üçüncü ligden, amatöre kadar 35 takımın atkısı var. Geldikçe buraya asmaya devam edeceğim. Gerekirse dükkanın her yerine asacağım. Eğer dükkana sığmazsa duvarda sergileyeceğim."

Haberin Devamı

Kendisine, Polanya'dan bile taraftar atkısı getirildiğini ifade eden Daşkın, "Üniversitede bir hocamız oradan aldığı atkıyı getirdi. Her yerden geliyor. Atkı koleksiyonum müşterilerimin de hoşuna gidiyor." diye konuştu.