Gündem İzmirli motorcular şehit Fethi Sekin’i andı

İzmirli motorcular şehit Fethi Sekin’i andı

09.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Motosiklet kulüplerine üye yüzlerce motorcu, Bayraklı’daki İzmir Adliyesi’ne bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis Fethi Sekin ve Mübaşir Musa Can’ı anmak için bir araya geldi. İzmir Adliyesi’nde toplanan motorcular, PKK’lıların bomba yüklü aracı infilak ettirdiği polis noktasına karanfil bıraktı.

İzmirli motorcular  şehit Fethi Sekin’i andı

Türk bayrağı astıkları motorlarıyla konvoy oluşturan motorcular, saldırının gerçekleştiği Adliye C kapısı girişine gelerek şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı söylediler. Motorcular ardından şehit Fethi Sekin gibi motosikletli trafik polislerinin eskortluğunda kortej oluşturdu.

İzmirli motorcular  şehit Fethi Sekin’i andı

Haberin Devamı

‘Bütün adliye arkasına sığındı’

Kortej ilerlerken çalan siren ve korna seslerini duyan vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Kortej, şehit polis Fethi Sekin’in Bornova’daki evine ulaştığında komşuları dondurucu soğuya aldırış etmeden korteji balkonlarda karşıladı. Motorculardan Salih Özsüvariler, “Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Fethi Abi, kendisini bizim için feda etti. Fethi Abi, o kadar büyük bir insandı ki önce bütün adliye, sonra tüm İzmir ve Türkiye onun arkasına sığındı” diye konuştu.

Yazarlar