Ege İzpek İnşaat’tan doğaya önemli katkı

İzpek İnşaat’tan doğaya önemli katkı

17.10.2017 - 05:47 | Son Güncellenme:

İzpek İnşaat çalışanları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir-Çeşme otoyolu kenarındaki alana 3 bin 660 adet fidan dikti

İzpek İnşaat’tan doğaya önemli katkı

İzmir’de faaliyet gösteren ve her fırsatta İzmirli olduklarını dile getiren İzpek İnşaat, şehrin modern yapılarla donatılması için projeler üretmenin yanı sıra doğal dengenin korunmasına da katkı sağlamak adına devam ettirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ege Orman Vakfı’nın İzmir-Çeşme otoyol kenarında devam eden ağaçlandırma çalışmalarının bir parseline bağışta bulundu, 3 bin 660 fidana can verdi.

‘Bağışımız sürecek’

Düzenlenen fidan dikim törenine İzpek İnşaat’ın ortakları Özay İpek, Hasan İpek, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ve İzpek çalışanları katıldı. İzpek Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek, “Firma olarak yaptığımız işin doğa ile iç içe olması gerekmekte. Yaşamaya değer bir dünya için yalnızca inşaat projeleri üretmemiz yeterli değil. Bu kapsamda, Ege Orman Vakfı ile yaptığımız işbirliği sonucu ağaçlandırma çalışması yaptık. Hayata geçirdiğimiz her daire için 10 fidan bağışı yapmış olduk” dedi.