Estetik Japon kadınlarının güzellik sırrı artık Türkiye'de

Japon kadınlarının güzellik sırrı artık Türkiye'de

23.12.2014 - 11:32 | Son Güncellenme:

Japon kadınlarının bebeksi, lekesiz ve ışıltılı cildine sahip olmak isteyen kadınlar Bliss Maçka Polikliniği ile bu son teknoloji uygulamayı yaşama imkânına sahip oluyor.

Japon kadınlarının güzellik sırrı artık Türkiyede

Nobel Teknoloji ödüllü “mikro” moleküllü hyaluronik asit formülü olan Japon Cilt Terapisinde;yumurta kabuğu zarındaki plasenta, platin, altın tozu, inci proteini ve squalane (köpek balığı karaciğerinden çıkan yağın) bileşenleri yer almakta. Japon Cilt Terapisi ile kuruluk, leke, kırışıklık ve yaşlılık belirtilerine karşı gözle görülebilir sonuçlar ilk seans itibari ile elde edilerek mermer gibi pürüzsüz ve nemli bir cilde sahip olmak mümkün oluyor.

Nişantaşı’nın en ünlü ve en eski Medikal Estetik Merkezi Bliss,Japonya'nın Nobel Ödüllü seçkin lifting cilt terapi ayrıcalığını artık Türkiye’de yaşatıyor. Son günlerde Kraliyet aileleri ve Hollywood yıldızları arasında oldukça yaygın olan Japon Cilt Terapi uygulaması yumurta kabuğu zarındaki plasenta, inci proteini,seramid, iyonize platin, altın tozu ve squalane gibi maddelerden oluşuyor. İçeriğindeki küresel patentli hyaluronik asidin sıradan moleküllere göre yüz kat daha küçük olduğunu belirten Özel Bliss Maçka Polikliniği Kurucusu Medikal Estetik Hekimi Dr. Enis Keskin, “Bu sebeple Japon Cilt terapisinin cildin derinliklerine nüfuz ederek cildin su kaybını önlediğini ve gençleşmesinde oldukça etkili olduğunu belirtti.

Dr. Enis Keskin; Japon cilt terapisinin; 20 ile 65 yaş arasındaki herkese uygulanabildiğini söyleyen Dr. Enis Keskin, “ Hassas ve kuperoz ciltlerde, erken yaşlanma göstergelerine sahip ciltlerde, lekeli ciltlerde, akne ve sivilceli ciltlerde akut ve kalıcı sonuçlar almak için, için atrofi, leke, renk düzensizliğine karşı bakımlar ile metabolik aktiviteyi hızlandırmak için yapılabildiğini söyledi.

Japon Güzellik Bakımı nasıl uygulanır?
9 Aşamadan oluşan Japon cilt terapisinde ilk önce 3 aşamalı yapılan cilt temizliği sürecinde öncelikle squalane (köpek balığı karaciğer yağı) içeren temizleyici ile cilt temizlenmeye başlanır diyen Dr. Enis Keskin, “Squalane, epidermal bariyeri güçlendirmeye ve yenilemeye yardımcı olan değerli bir lipiddir. Yumuşatıcı ve bakterisidal bir etkiye sahip olup bu etki ile ciltte biriken yağ bazlı kirler bu temizleyici ile ciltten sökülmüş olur ve detoks etki sağlanır” dedi. Japon cilt terapisinin nasıl uygulandığı konusunda bilgi vermeye devam eden Dr. Enis Keskin, şunları anlattı: “Nazikçe çözülen kiri tamamen arındırmak için yeniden temizlik aşamasına geçilir. Bu defa içinde yumurta iç zarı plasentası, inci proteini, seramid olmak üzere daha çok etken madde bulunan özel temizleyicisi ile cilt temizlenmeye devam edilir. Japon üretimi özel fırçalar ile kelebek dokunuşu denilen bir yöntemle yeniden temizlenir. Bu aşamadan sonra cilde uygun bir maske seçilir ve maske sürecini de yine cilde uygun seçilen serumlardan biri ile yapılan masaj takip eder. Nemlendirici ile sonlandıran bakım da cilt hem derin bir arındırma yaşadığı gibi her aşamada aldığı etkin maddeler ile nemlenmiş, tazelenmiş, yorgunluk ifadeleri, lekeleri ve ince çizgileri kaybolmuş olur.”

Japon Cilt Terapi Ne Sıklıkla Uygulanmalı?
Normal ciltlerde ayda bir, akneli ve lekeli ciltlerde haftada bir uygulanan Japon Cilt Terapisini süreci hakkında Dr. Keskin, şunları söyledi: “Bakıma başlarken yapılan 3 aşamalı cilt temizliği daha ilk adımda ciltte başlı başına güzel sonuçlar yaratıyor. 1 buçuk saat süren uygulama, leke ,akne gibi belirgin bir problem var ise haftada 1 şeklinde yapılabilirken, normal ciltlerde cilt sağlığının devamlılığını koruyabilmek için ayda 1 yapılması yeterli olabilmektedir.”

Cildinizi Neme Doyurun
Japon bakımı ile fit, yorgunluktan arınmış dinlenmiş, neme doymuş, pürüzsüz, ışıltılı genç bir cilde sahip olmanın mümkün olduğunu söyleyen Dr. Enis Keskin,“Diğer cilt bakımlarının aksine buharın ve siyah noktaların sıkılmadığı bu sistemde cilt, ürünlerin etkinliği ile arındırılır ve detoks etkisi yaratılarak derinlemesine temizlenir.Cilt masajlarından zengin olan bu nem bakımı ile kendinizi pamuklara sarılmış gibi hissedeceksiniz” dedi.

Ciltte Derinlemesine Temizlenme
Uzakdoğulu kadınların sırrını bize ulaştıran Japon cilt terapisi cilde derinlemesine nüfuz ederek cildin nemlenmesini ve arınmasını sağlayarak uygulanan bir yöntem olduğunu belirten Dr. Enis Keskin, “Japon Cilt Terapisi ile kadınlar, cilt bakımının çok ötesindeki Hyalogy Terapi ile ciltlerinde derin bir temizlenme, detoks ve muazzam bir nemlendirme deneyimine sahip olabiliyor” şeklinde konuştu.

Yazarlar