Cadde Japon mutfağını keşfettiler

Japon mutfağını keşfettiler

29.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Japon mutfağının inceliklerini öğrenmek için düzenlenen etkinliğe katılan ünlü anneler, çocuklarının ellerinden suşi yediler

Japon mutfağını keşfettiler

İş ve cemiyet hayatının tanınmış anneleri, Akatlar Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar’da özel bir etkinliğe katıldı. Okulların sömestir tatiline girmesiyle çocuklarıyla bol bol zaman geçiren isimler, önceki gün düzenlenen etkinlikte keyifli anlar yaşadı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Ayşe Tolga, Nevşah Fidan ve Derya Özel’in de olduğu tanınmış anneler, çocuklarıyla suşi yaptılar.

Haberin Devamı

Japon mutfağı tutkunları için workshoplara başlayan mekanda buluşan isimler, Taylandlı şeflerden bir saatlik eğitim aldı. Sıkı dost olan anneler, keyifli bir öğle sohbeti içindeyken, çocuklar california roll ve sake maki suşileri Miyabi’nin usta şefleriyle yaptılar. Can Yael Eskinazi, annesi Ayşe Tolga’ya kendi elleriyle hazırladığı california roll’u tattırırken, Kemal Kucuroğlu hazırladığı suşi tabağıyla şov yaptı. Derya Özel kızlarının hazırladığı suşileri incelerken Nevsah Fidan Karamehmet kızı Zeynep’ın california roll’une tam puan verdi.

Japon mutfağını keşfettiler


Japon mutfağını keşfettiler