Gündem Jet Sosyete 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.03.2018 - 11:04 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete 5. bölümü ile ekranlara geldi. Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Jet Sosyete 5. bölümee Yaşar'ın yaptıkları damga vurdu. Peki Jet Sosyete 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Jet Sosyete kahkaha dolu bir bölümle daha ekranlara geldi. Star Tv ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Jet Sosyete 5. bölümde işler iyice karıştı. Peki Jet Sosyete 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

JET SOSYETE 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan’ın ofise geri dönmesi ile Yaşar kendisini iyice dışlanmış hisseder. Ozan, Pelin ve Tony’nin yakın arkadaşlıklarını kıskanan Yaşar, kendisini de bu ekibe dahil etmenin yollarını arar. Talip en sonunda Yıldız’a açılmaya karar verir ancak buluşmaları her iki taraf için de bekledikleri gibi gitmez. Evdeki yoğun boya kokusundan içeri giremeyen Yaşarları, Gizem flm izlemeye davet eder. Ancak Gizem ile film izlemek sanıldığı kadar kolay değildir.

İlayda, Melike’nin ağzından Ozan ile ilgili laf almak için onunla yakınlaşmaya çalışır. Öte yandan Alara ve Gündüz’ün ilişkisi için endişelenen İlayda, Tony ile beraber yeni bir plan hazırlar.

JET SOSYETE 6. BÖLÜM FRAGMANI

Jet Sosyete 6. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.