Cadde Jet sosyete Monako’da buluştu

Jet sosyete Monako’da buluştu

31.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Prenses Grace Kelly Vakfı’nın yardıma muhtaç çocuklar yararına 61 yıldır Monako’da düzenlediği Gül Balosu hafta sonu gerçekleşti.

Jet sosyete  Monako’da  buluştu

Dünya jet sosyetesinin de merakla beklediği baloya Türkiye’den Etel Baler, Yasemin - Nedret Taciroğlu ve Elif Gönlüm’ün de aralarında bulunduğu 28 davetli katıldı.

Haberin Devamı

Jet sosyete  Monako’da  buluştu


CEMİYETİN NABZI MONAKO’DA ATTI

Prenses Grace Kelly Vakfı tarafından, dünyadaki muhtaç çocuklara yardım amacıyla her sene düzenlenen Monte Carlo Gül Balosu görkemli geçti

61’inci Monte Carlo Gül Balosu, Monako Prensi II. Albert ve Hannover Prensesi Caroline’nin himayelerinde hafta sonu gerçekleşti. Prenses Grace Kelly Vakfı’nın dünyada yardıma muhtaç çocuklar için düzenlediği balo, Monako’da dünya jet sosyetesini buluşturdu. Balonun bu seneki temasını moda dünyasının dev ismi Karl Lagerfeld, Art Deco olarak tasarladı.
Monte Carlo La Sociétédes Bains de Mer şirketinin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren’in ev sahipliği yaptığı bu yılki baloya Türkiye’den Etel Baler, Yasemin - Nedret Taciroğlu, Sema Basa, Harika Güral, Yasemin - Sarp Acar ve Elif Gönlüm’ün de aralarında olduğu 28 davetli katıldı. Hermitage Hotel’de konaklayan Türk misafirler balodan önce geleneksel kokteyle katıldı. Yemek sırasında müzisyen Faada Freddy ve orkestrası sahneye çıktı. Ardından konuklar, dünyaca ünlü şarkıcı Lily Allen’ın hareketli şarkıları eşliğinde saatlerce dans etti.