Cadde Jetlag olmuş!

Jetlag olmuş!

03.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bülent Arınç’ın ‘kahkaha’ açıklamasına destek veren Tuğçe Kazaz sosyal medyada eleştirildi. Oyuncu Yunus Günçe manken için ‘Dinler arası yolculuktan jetlag olmuş’ şeklinde bir tweet attı

Jetlag olmuş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın kadınların kahkaha atmasına yönelik, “Kadın herkesin önünde kahkaha atmayacak” sözlerine yaptığı yazılı açıklamayla destek olan Tuğçe Kazaz dün sosyal medyada ağır eleştirilerin hedefi oldu.
Twitter’dan eleştiri yağmuruna tutulan Kazaz’ın mankenlik döneminde verdiği çıplak pozlar kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Kazaz’ın yazısında yer alan “Edepsizce göğüslerinin üzerine ‘eylem’ yazısı yazıp kadının en mahrem yerini sokak ortasında açarak kendini basitleştiren bir kadın mı iffetlidir?” cümleleri de bu fotoğraflarla eleştirildi.
Kazaz’ın daha önce din değiştirmesi de eleştirilerin yanı sıra alay konusu da oldu.

‘4 büyük dine girdi, çıktı’
Kazaz’ın Başbakan Yardımcısı Arınç’a destek olduğu yazısını eleştirenler arasında Yunus Günçe, Eda Özerkan ve Vedat Özdemiroğlu gibi ünlü isimler de yer aldı. Günçe attığı tweet’te “Tuğçe Kazaz ‘dinler arası yolculuktan’ jetlag olmuş” derken, Özerkan “Tuğçe Kazaz’a şu an bir kahkaha atasım var, sormayın gitsin” dedi. Özdemiroğlu ise Kazaz ve eski futbolcu Sergen Yalçın’ı ilginç bir şekilde benzetti. Özdemiroğlu Twitter hesabına, “Sergen Yalçın dört büyük takımda oynamış, bir şey mi? Tuğçe Kazaz
4 büyük dine girdi, çıktı” yazdı.

Haberin Devamı

‘Cenneti tutturur’

Kazaz’ı eleştiren ve alay eden tweet’lerden bazıları şöyle:
* Sebastian Carlos: Tuğçe Kazaz an itibariyle Bülent Arınç’tan desteğini çekerek bundan böyle Japonya’yı destekleyeceğini açıkladı.
* Sabri Reyiz: Tuğçe Kazaz bir süre ‘din’lensin, böyle olmaz.
* Mecnun Ç.: Tuğçe Kazaz’ın en sevdiği aktivite? ‘Din’lenmek.
* İnce Tasnif: Tuğçe Kazaz destek verse ne olur, vermese ne olur? Kaç defa din değiştirdiğini unuttum.
* Erkan Belen: Tuğçe Kazaz üç din iki mezhep değiştirdiğinden kesin birinde cenneti tutturur.
* Fatih Çoban: Kazaz’ın açıklaması beslenme yetersizliğinden midir ki?
* Enver Yanık: Tuğçe Kazaz gibisin bazen hayat... Çok yanar döner, çok değişken.