Dünya Jetlerin lüksü deniz altında

Jetlerin lüksü deniz altında

18.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Deniz altında lüksü yaşamak isteyenler için Ocean Submarine şirketi 500 metre derinliğe inebilen 20 kişilik yeni modeli Neyk’i 2018’de piyasaya sunacağını duyurdu

Jetlerin lüksü deniz altında

20 kişilik kapasite
Hollanda merkezli Ocean Submarine şirketi, Rolls-Royce, Bosch ve NASA ile işbirliği yaptığı lüks denizaltı modeli Neyk’i ocak ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Özel jetlerin lüksünü süperyat yaşamıyla birleştiren şirketin yeni modelinde 20 kişilik yolcu alanı, 15 knot sürat ve maksimum 500 metre derine inebilme özelliği bulunuyor. Fiyatı henüz açıklanmayan lüks denizaltıların birkaç milyon dolara mal olacağı tahmin ediliyor.

‘Proje 2009’da başladı’
Prototipi hazır olan araç seri üretime geçildiğinde 19 ile 25 metre arasında beş versiyonla karşımıza çıkacak. Büyük modellerde bar, salon, kütüphane ve mutfak yer alacak. Ayrıca yat sahipleri çevreyi 270 derece görebilen Neyk denizaltılarına ısıtma sistemleri ekleyebilecek. Ocean Submarine’in kurucusu Martin van Eijk, “Proje 2009 yılında başladı. Neyk modelleri, deniz donanmasına uygun tekne tasarımına sahip olacak ” dedi.