Kültür Sanat Johnny Depp´li ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´nın uzun fragmanı yayınlandı..

Johnny Depp´li ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´nın uzun fragmanı yayınlandı..

06.03.2017 - 09:48 | Son Güncellenme:

Muhteşem bir seri olan ve büyük ilgi gören filmlerden olan Karayip Korsanları filminin yenisi olan ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)´nın uzun fragmanı sinemaseverlerle buluştu. ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´ filminin uzun fragmanı sizlerle…

Johnny Depp´li ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´nın uzun fragmanı yayınlandı..

Serinin her filmi büyük beğeni toplayan ve muhteşem hasılat sağlayan ´Karayip Korsanları´nın yeni filmi olan ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´nın yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bu yeni fragmanda dünyaca ünlü isimler Johnny Depp ve Orlando Bloom´da yer alıyor.

Haberin Devamı

´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) filminde ele alınan konu ise şöyle: Kaptan Jack Sparrow (Johnny Depp), denizde yıllar boyu yaşadığı tehlikeli maceraların ardından bir kez daha zor duruma düşmüştür. Gaddar Kaptan Salazar (Javier Bardem), hayaletli gemisiyle birlikte sonunda şeytan üçgeninden kurtulmuş, karşısına çıkan tüm korsanları yok etmeye ant içmiştir. Jack Sparrow'un tek kurtuluş umudu, sahibine denizlerin mutlak kontrolünü veren Poseidon Asası'nı bulmaktır. Bu zorlu yolculukta ona güzel astronom Carina Smyth (Kaya Scodelario) ve dik kafalı denizci Henry (Brenton Thwaites) eşlik edecektir.

Johnny Depp´li ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´nın uzun fragmanı yayınlandı..

Aksiyon, Fantastik, Komedi ve Macera türündeki filmin başrolünde Johnny Depp rol alıyor.

Haberin Devamı

´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´ filminde Johnny Depp ve Orlando Bloom´a Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Golshifteh Farahani, Geoffrey Rush isimler eşlik ediyor.

Johnny Depp´li ´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı´ filmi 26 Mayıs´ta sinema salonlarında ki yerini alacak.

İşte´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) uzun fragmanı…

´Karayip Korsanları: Salazar´ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) filminin yeni fragmanı…