Kültür Sanat Jolly Joker'de mart ayında hangi konserler var?

Jolly Joker'de mart ayında hangi konserler var?

24.02.2015 - 16:21 | Son Güncellenme:

Müzik ve eğlence nabzını tutan Jolly Joker, Mart ayında da harika konserler sizi bekliyor

Jolly Jokerde mart ayında hangi konserler var

Demir Demirkan
04 Mart 2015 21:00


Türk rock müziğinin başarılı ismi Demir Demirkan, 4 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da sahne alıyor.

Demir Demirkan, Pentagram'ın "Trail Blazer" adlı albümünde gitarist ve şarkı yazarı olarak yer aldı. 1992'de müzik eğitimi almak için Los Angeles'a taşındıktan sonra Scott Henderson, Frank Gambale, Paul Hanson gibi isimler ile çalışma olanağı buldu. 1996'da İstanbul'a dönünce Şebnem Ferah ve Sertab Erener gibi müzisyenlerin albümlerinde prodüktörlük, gitaristlik ve şarkı yazarlığı yaptı. 1997'de yeniden Pentagram'a katılıp "Anatolia" albümünü kaydetti. Kendi ismini taşıyan ilk solo albümü 2000'de yayımlandı. 2002'de "Dünya Benim", 2004'te ise "2004 İstanbul" albümlerini piyasaya sürdü. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik getiren "Every Way That I Can" adlı şarkıyı besteledi ve sözlerini yazdı.

Fettah Can
06 Mart 2015 22:00


Üçüncü solo albümü Yalanlar Cumhuriyeti'ni yayımlayan Fettah Can, 6 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da hayranlarının karşısına çıkıyor.

Besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olan Fettah Can, sanatçılara verdiği söz ve bestelerle müzik sektörüne uzun yıllar unutulamayacak şarkılar kazandırdı.

Türkiye’nin farklı bölge ve mekanlarında yaklaşık 15 yıldır sahne çalışmaları yapmakta olan Fettah Can, çıkardığı "Sana Affetmek Yakışır" ve "Boş Bardak" isimli iki digital single ile müzik listelerinde ilk sıralara yerleşti.

Fettah Can şimdiye kadar Işın Karaca, Hande Yener, Gülben Ergen, Levent Yüksel, Zeynep Casalini, Demet Akalın gibi isimlerden dinlediğimiz şarkılarını yeniden düzenleyerek kendi yorumu ile "Aklımda Kalanlar" albümünde topladı.

Fettah Can, albümünde yer alan yeni şarkıları ve unutulmayan hitleri ile müzikseverlerle buluşacak.

Selami Şahin
07 Mart 2015 22:00


Yıllara meydan okuyan Selami Şahin, unutulmaz şarkıları ve keyifli sahne şovuyla 7 Mart'ta Jolly Joker İstanbul sahnesinde sizlerle olacak.

Zuhal Olcay Albüm Lansman Konseri
09 Mart 2015 21:00


Türkiye'nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay, "Başucu Şarkıları 3" isimli yeni albümünün lansman konseri ile 9 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da sahne alıyor.

Zuhal Olcay, "Başucu Şarkıları 3" albümüyle sessizliğini bozuyor.

Türkiye'nin en önemli oyuncu ve şarkıcılarından Zuhal Olcay, 13 Şubat'ta Ada Müzik etiketiyle, hafızalardan silinmeyen 9 şarkıyı yeniden yorumladığı "Başucu Şarkıları 3" adlı yayımladığı albümünün lansman konseri ile 9 Mart Pazartesi Jolly Joker İstanbul'da...

Levent Yüksel
13 Mart 2015 22:00


Türkiye’nin en başarılı seslerinden Levent Yüksel, 13 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da sizlerle buluşuyor.

Sezen Aksu ve Uzay Hepari ile ilk albümünün çalışmalarına başlayan sanatçı, 1993 yılında Med-Cezir'i müzikseverlerle buluşturdu. Albümden çıkan "Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk", "Tuana", "Kadınım", "Med Cezir" ve "Uçurtma Bayramları" isimli şarkılar oldukça beğenildi ve müzikalite anlamında dönemini aşan bir albüm olarak değerlendirildi.

Sanatçı, ikinci albümü “Levent Yüksel’in 2. CD'si"ni 1996 yılında piyasaya sürdü. 1997 yılında çıkardığı single çalışması “Bi’daha” ulaşılması imkansız görünen bir satış rakamına ulaştı ve büyük ilgi görüp, maçlara slogan ve televizyon programlarına isim oldu. 1998 yılında üçüncü albümü “Adı Menekşe” yi yayımlayan sanatçı, 2000 yılında prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı ve Sezen Aksu, Aysel Gürel, Bülent Ortaçgil, Mirkelam ve Ümit Sayın gibi çok önemli müzisyenlerle çalıştığı Aşkla isimli albümünü çıkardı. 2004’te "Uslanmadım" ve 2006’da "Kadın Şarkıları" albümlerini yayımladı.

Mehmet Erdem
14 Mart 2015 22:00


Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" şarkılarını 14 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da söylüyor!

İkinci solo albümü Hiç Konuşmadan'ı müzikseverlerle buluşturan Mehmet Erdem; "Hakim Bey", "Herkes Aynı Hayatta", "Haydi Gel Gidelim" gibi ilk albümünün sevilen eserlerini de seslendirerek, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli saatler yaşatacak.

Geçtiğimiz yıl Sony Music etiketiyle yayımladığı "Herkes Aynı Hayatta" albümüyle dinleyicilerle buluşan ve fenomen haline gelen Mehmet Erdem, merakla beklenen yeni albümünün yayımlanmasından hemen önce sözü ve müziği Cihan Güçlü'ye ait olan "Acıyı Sevmek Olur Mu?" isimli çıkış şarkısını radyolar aracılığıyla paylaştı ve kısa sürede büyük beğeni topladı.

Cem Adrian
20 Mart 2015 22:00


Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, son albümü "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" ile 20 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da sahne alıyor.

10 yıllık müzik kariyeri boyunca dinleyenlerinin karşısına hep "başka" çıkan Cem Adrian, yeni albüm ve en yer etmiş şarkılarıyla "bir performans sanatçısı" olmayı sürdürüyor.

Yıldız Tilbe
25 Mart 2015 22:00

Haberin Devamı


Türkiye'nin sayılı besteci ve şarkı sözü yazarlarından Yıldız Tilbe, 25 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da sahne alıyor.

Nisan ayında çıkardığı 17. albümü "Şivesi Sensin Aşkın" ile büyük ses getiren Yıldız Tilbe, Fatih Erkoç'a verdiği "Kardelen" adlı şarkıyı 19 yıl aradan sonra albümüne koydu.

Gerek şarkıları gerekse sahne performanslarıyla milyonları kendine bağlayan Yıldız Tilbe, bu muhteşem gecede en sevilen şarkılarını sizler için seslendiriyor.