Cadde Jude Law günah çıkardı!

Jude Law günah çıkardı!

08.09.2016 - 15:07 | Son Güncellenme:

43 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz aktör Jude Law, yeni dizisi ‘The Young Pope’ öncesindeki açıklamalarıyla deyim yerindeyse günah çıkarttı.

Jude Law günah çıkardı

‘İnsanları incittiğim için çok pişmanım. Korkunç şeyler yaptım. Benim yüzümden çekilmiş acıları düşündükçe kalbim ağrıdı. Pişmanlık çok ilginç bir duygu… Sanırım, artık bazı dersleri aldım. Bu bir bakıma iyi de oldu çünkü ne kadar rezil ve ahmak olduğumu anladım, bunun sonuçlarını da ödemem gerektiğini öğrendim.’

Haberin Devamı

Şu sıralar psikiyatr Philippa Coan’la birlikte olan ünlü aktörün geçmişi oldukça karanlık! Jude Law, birlikte olduğu kadınlara asla sadık kalmıyor. Üstelik onları en zor durumda kaldıkları anda terk ediyor.

‘İnsanları incittiğim için çok pişmanım. Korkunç şeyler yaptım. Benim yüzümden çekilmiş acıları düşündükçe kalbim ağrıdı. Pişmanlık çok ilginç bir duygu… Sanırım, artık bazı dersleri aldım. Bu bir bakıma iyi de oldu çünkü ne kadar rezil ve ahmak olduğumu anladım, bunun sonuçlarını da ödemem gerektiğini öğrendim’ diyen, 43 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz aktör Jude Law'a ait.

KAÇIYORUM, KAÇTIM!
Geçtiğimiz sene birlikte olduğu 24 yaşındaki İrlandalı şarkıcı Cat Cavelli’den bir kızı olan Law, bebek daha doğmadan Cavelli’yi terk etti.

Haberin Devamı

Jude Law benzer şekilde 2009'da ‘Sherlock Holmes’s setinde tanıştığı ABD’li model Samantha Burke’le bir ilişkiye yelken açtı. Burke hamile kaldı ve Law onu da daha bebek doğmadan terk etti. Ve Burke’den olan kızını beş aylık olana kadar hiç görmedi.