Bilecik Judo Şampiyonları Ödüllendirildi

Judo Şampiyonları Ödüllendirildi

29.05.2018 - 12:35 | Son Güncellenme:

.

Judo Şampiyonları Ödüllendirildi

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, judo şampiyonlarını makamında ödüllendirdi.
Okul Sporları 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Judo Küçükler Türkiye Finalleri sona ererken, Karaman’da gerçekleştirilen Okul Sporları Judo Küçükler Türkiye Finalleri müsabakalarına Bilecik’i temsilen 4 sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda Hatice Nur 57 kilogramda tüm rakiplerini yenerek Bilecik’e Türkiye şampiyonluğunu kazandırdı.
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden judocular Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Bilecik’i temsil etti. Çanakkale’de düzenlenen Türkiye şampiyonasında judo branşında Zehranur Ayçiçek 63 kilogramda yarışarak Bilecik’e Türkiye 3’ncülüğünü kazandırdı.
Başarılı sporcuları makamında kabul eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “İlimizi en güzel şekilde temsil ederek Okul Sporları Judo küçükler Türkiye Finalleri ve Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Birinciliği müsabakalarından derecelerle dönen başarılı sporcularımıza hediyelerini takdim ettik. Öncelikle bu başarılarından dolayı sporcularımızın eğitim gördükleri okulların idareci ve beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ettik. Dereceye giren sporcuları ve bu başarıların asıl mimarı olan Antrenör Serkan Can’a da başarılarının devamını dilerim” dedi.