Geri Dön
Kaan Tangöze'yle Kıvılcım Ural evlendi: Asi rock'çılar düğünde ne yapar?

Kaan Tangöze'yle Kıvılcım Ural evlendi: Asi rock'çılar düğünde ne yapar?

Kaan Tangöze ve 5 aylık hamile sevgilisi (artık eşi) Kıvılcım Ural, sade bir törenle evlendiler. Tören her ne kadar sade de olsa, adet yerini bulsun diye gelinlik, takım elbise, davetliler, dans gibi klişelerden kaçış olmadı. Kaan Tangöze gibi asi rock'çı, isyankar, derbeder ve aykırı birinin bu ortamda kasılmaması sürpriz olurdu.

Turcel Orman
Turcel Orman

Damat olmuş gidiyorsun

Kaan Tangöze, ilk eşi ve oğlu Hakan'ın annesi Seçkin Piriler ile 2010 yılında evlenmişti. Ne yalan söyleyelim, yıllardır onu konserlerde tişört bile giymediğ, döşü kıllı halleriyle görmeye alışmışız. Konu Kaan Tangöze gibi aykırı, rahat biri olunca düğüne de öyle katılır diye beklemedik değil.

Fakat hayatında ilk defa damat olan Kaan, kendisini görmeye alışık olmadığımız şekilde iki dirhem bir çekirdekti. Gömleği son düğmesine kadar kapalı, kravatı bile sonuna kadar çekiliydi.

Tecrübeli damat olmuş gidiyorsun

Kaan Tangöze ikinci evliliğiniyse Kıvılcıl Ural'la yaptı. Uzun süredir beraber olan çiftin düğünü sade bir tören olmasına rağmen yine de o düğün telaşı yaşandı. Davetliler, pasta, dans, kıyafetler... Hemen hemen her canlı bu telaşı tadacaktır zaten.

Klas Magazin (@klasmagazin)'in paylaştığı bir gönderi ()

Kaan'ın ilk düğününe nazaran daha tecrübeli olması onu biraz rahatlatmış gibi. Lise çıkışında yakayı bağrı açıp okul sonrası özgürlüğün tadını çıkaran asi gençler gibi, o da gömleğinin ilk düğmelerini açmış, kravatı aşağı çekmiş. Ama mendilini takmayı da ihmal etmemiş. "Ben bu tip ortamların adamı değilim" mesajı daha net nasıl verilebilir ki?

"Ben burada n'apıyorum?"

Kaan Tangöze'nin evlenmekle ilgili bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Kıvılcım Ural'ı da sevdiği belli, sevmese neden evlensin zaten. Aynı şekilde evlendiği dönemde Seçkin Piriler'i de severek evlenmiştir. Fakat sorun evlenmek değil, sorun düğün ortamının gerginliği. Her iki düğününde de değişmeyen tek detay var: Kaan'ın gözlerindeki "Ben burada n'apıyorum? Ne işim var?" bakışları.

Belki gözleri baygın ve göz altları mor diye bakışlarının böyle olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat konserlerinde gözlerindeki o canlılığa dikkat ederseniz o bakışlar her zaman öyle değil.

Geleneklere karşı gelememek

Türkiye'nin en tanınmış rock gruplarından birinin kurucusu ve solisti de olsanız, yaşam tarzınız aykırı ve farklı olsa da, herkesin size baktığı ve konu mankeni olduğunuz düğün ortamlarını sevmiyor da olsanız bazı yazısız kurallardan kaçamıyorsunuz.

Gelin ve damat olmak da bunlardan biri. Kimi insan gelin ya da damat olmanın hayalini kurarken kimi daha gürültüsüz, törensiz bir evlilik istiyor. Tabii bu törensiz evlilik isteyenler aşırı azınlık oldukları için de ısrar, baskı ve tripler sonucu o gergin hissettikleri ortamda memnunmuş gibi yapıyorlar; gözlerindeki "Benim burada ne işim var?" bakışlarını saklayamayarak...

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber