Tekirdağ KABLO HIRSIZLARI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

KABLO HIRSIZLARI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

20.08.2014 - 14:52 | Son Güncellenme:

.

KABLO HIRSIZLARI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, hırsızların çaldıkları kabloları taşıma şekli görenleri şaşkına çevirdi.
Olay, Seymen Mahallesinde bulunan bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, fabrikada elektrik kesintisi meydana gelmesi üzerine bir süre sonra trafoya giden fabrika çalışanları, yaklaşık 300 metre kablonun yerinde olmadığını fark etti. Yaptıkları incelemelerde kabloların demir makası ile kesildiğini fark eden fabrika yetkilileri, durumu hemen polise ve jandarmaya haber verdi. İhbarı alan polis ekipleri, Çerkezköy yolu üzerinde tedbir aldı.
MOTOSİKLETİ GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ
Plakasız bir motosikletin üzerinde elektrik kablosu olduğunu gören polis ekipleri, motosikleti yol üzerinde durduruldu. Yapılan incelemede kabloların fabrikadan çalınan kablolar olduğu belirlenirken, motosiklet üzerinde bulunan Salim K., Gökhan A., gözaltına alındı. Gözaltına alınan Salim K. ve Gökhan A.’nın çok sayıda suç kaydının bulunduğu ve arandığı belirtildi. Motosikletten büyük ve ağır kabloları motosikletle taşımak isteyen Salim K. Ve Gökhan A.’yı görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Olay ile ilgili olarak çalınan kablolar fabrika yetkililerine teslim edildi. Yaşanan hırsızlık ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.