Cadde Kaçak Gelinler 27. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Kaçak Gelinler 27. Bölüm fragmanı yayınlandı!

26.12.2014 - 14:35 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kaçak Gelinler son bölüm ile yine herkesi ekran başına topladı. Kaçak Gelinler 26. Bölümde neler oldu kaçıranlar için tüm detaylar haberimizde. Kaçak Gelinler 27. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kaçak Gelinler 27. Bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Açelya Topaloğlu, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram ve Selin Şekerci'nin yer aldığı Kaçak Gelinler yepyeni bir bölümle ekrana geldi. Dizide bu hafta gençler Müfit’e hazırladıkları bekarlığa veda gecesinin ardından bir arada uyanırlar. Ancak hiçbiri gece neler yaşandığını hatırlamamaktadır...

Haberin Devamı

KAÇAK GELİNLER 26.BÖLÜM ÖZETİ

Gençler Müfit’e hazırladıkları bekarlığa veda gecesinin ardından bir arada uyanırlar. Ancak hiçbiri gece neler yaşandığını hatırlamamaktadır. Müfit'in ortadan kaybolduğunu anlamaları uzun sürmez.

Bütün ekip bir yandan Seniha'yı oyalamak, bir yandan da Müfit'i bulup düğüne yetiştirmek için amansız bir mücadeleye girişirler. Bu sırada Özgür'ün kendisi için intihar etmeye kalkıştığını öğrenen Almilla ne yapacağını bilemez.

YAYIN TARİHİ: 25 Aralık Perşembe / 2014

YAYIN SAATİ : 20.00

Kaçak Gelinler 27. Bölüm Fragmanı

Geçtiğimiz hafta dizide neler olmuştu?

Özgür, Almilla'yı terkedince bunalıma girdi. Selim ve Can'ın sakinleştirmeye çalıştırmaları mümkün olmadı. Şebnem, kafedeki ortaklığından yararlanıp düzenleme getirdi.

Teyzesinden duyduklarıyla yıkılan Şebnem’i toparlamak Selim’e düşer. Şebnem kafenin başına geçmeye karar verir. Ancak işler beklendiğii gibi gitmez. Şebnem, Selim’in tüm itirazlarına rağmen, kafeyi kara geçirmek için yeni bir plan yapar.

Kainat’a gelen yeni iş teklifi Pınar’ı kıskandırır. Pınar’ın oyunu Kainat ve Şebnem’in arasının açılmasına neden olur. Özgür’ün kendisinden ayrılması üzerine Almilla karalar bağlar. Almilla’nın yardımına Önder yetişir.

Şebnem Selim’in evlenme teklifini kabul eder. Şebnem ve Selim bile aldıkları bu karara inanmakta zorlanırlar.

Özgür'ün planları yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Kan verirken Almila'nın yanında olmak için hastaneye gidiyor. Evlenme kararı alan Selim ve Şebnem çifti ise aslında istemedikleri bir yola adım atarken, içinde bulundukları durumu yavaşlatabilmek adına ellerinden geleni yapıyorlar...

Yapım: NTC MEDYA

Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp

Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç

Müzik: Cem Özkan

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç