Cadde Kaçak Gelinler dizisi hayranlarına müjde!

Kaçak Gelinler dizisi hayranlarına müjde!

21.01.2015 - 14:26 | Son Güncellenme:

TV8'de bu akşam ekrana gelen Kaçak Gelinler dizisi 29. bölümü TV 8'de ekranlara veda etti. Dizinin bu hafta final yapacağı söyleniyordu ancak yapım şirketi NTC Medya’nın sahibi Mehmet Yiğit Alp'in konu hakkında açıklama yaptığı belirtildi. Dizinin devam edeceği ve yazın bir başka kanala geçebileceği sinyalini verdi.

Kaçak Gelinler dizisi hayranlarına müjde

Kaçak Gelinler dün akşam TV 8'DE 29.bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin biteceği yönünde açıklamalar vardı. Ancak yapılan son açıklamaya göre dizi bitmiyor kaldığı yerden tekrar devam ediyor. Belki yaza doğru bir başka kanala geçebileceği söyleniyor.... Ayrıntılar haberimizde.

Haberin Devamı

Ali Eyüboğlu / 21 Ocak 2015 tarihli köşe yazısından...

Perşembe ‘final’ yapacak ‘Kaçak Gelinler’in akıbeti

Star TV’de 14 bölüm yayınlandıktan sonra TV8’e geçen “Kaçak Gelinler” bu hafta “Final” yapacak. Çünkü Star TV’deki reytingine, 15 bölüm yayınlandığı TV8’de ulaşamadı dizi... Dizinin yapım şirketi NTC Medya’nın sahibi Mehmet Yiğit Alp’e sordum, “Kaçak Gelinler”in akıbetini. Alp, “Dizimiz TV8’de istediğimiz reytinge ulaşamadı, ama sosyal medyada acayip bir fan kitlesi var. ‘Kaçak Gelinler’in her bölümü internetten acayip takip ediliyor. O yüzden devam ettirmeyi planlıyoruz diziyi... ‘Kaçak Gelinler’in fanları merak etmesin yazın başka bir kanalda devam ettireceğiz ‘Kaçak Gelinler’i” dedi.

KAÇAK GELİNLER 29.BÖLÜM ÖZETİ

Şebnem internet üzerinden kendisine atılan iftiraya çok sinirlenir. Selim’in desteğiyle ismini aklar. Ama rakibinin durmaya niyeti yoktur. Sitesi hacklenen Şebnem bir anda karşısında bir sürü mutsuz insan bulur.

Can’ın Pınar’la yaşananları saklaması başına iş açar. Pınar Önder’le yakınlaşmaya devam eder. Olan biteni öğrenen Şebnem, Can’a sert bir tepki gösterir. Özgür’ün kardeşinin geleceğini öğrenen Almilla çok heyecanlanır. Özgür onu rahatlatmaya çalışır. Ama Almilla endişelerinde haksız değildir.

KAÇAK GELİNLER 29.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı