Cadde Kaçak Gelinler son bölümünde neler oldu?

Kaçak Gelinler son bölümünde neler oldu?

22.12.2014 - 08:43 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kaçak Gelinler 25. son bölüm ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde olaylar bitmek bilmiyor. Özgür, Almilla'dan ayrıldıktan sonra iki tarafta yeni ilişkilere başlıyor. Şebnem ise kafedeki ortaklığından yararlanıp işinde yeni düzenlemeler getiriyor. Detaylar haberimizde...

Kaçak Gelinler son bölümünde neler oldu

TV8'in sevilen dizisi Kaçak Gelinler son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Özgür, Almilla'yı terkedince bunalıma girdi. Selim ve Can'ın sakinleştirmeye çalıştırmaları mümkün olmadı. Şebnem, kafedeki ortaklığından yararlanıp düzenleme getirdi.

Teyzesinden duyduklarıyla yıkılan Şebnem’i toparlamak Selim’e düşer. Şebnem kafenin başına geçmeye karar verir. Ancak işler beklendiğii gibi gitmez. Şebnem, Selim’in tüm itirazlarına rağmen, kafeyi kara geçirmek için yeni bir plan yapar.

Kainat’a gelen yeni iş teklifi Pınar’ı kıskandırır. Pınar’ın oyunu Kainat ve Şebnem’in arasının açılmasına neden olur. Özgür’ün kendisinden ayrılması üzerine Almilla karalar bağlar. Almilla’nın yardımına Önder yetişir.

Haberin Devamı

Şebnem Selim’in evlenme teklifini kabul eder. Şebnem ve Selim bile aldıkları bu karara inanmakta zorlanırlar.

Özgür'ün planları yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Kan verirken Almila'nın yanında olmak için hastaneye gidiyor. Evlenme kararı alan Selim ve Şebnem çifti ise aslında istemedikleri bir yola adım atarken, içinde bulundukları durumu yavaşlatabilmek adına ellerinden geleni yapıyorlar...

KAÇAK GELİNLER 25. BÖLÜM FRAGMANI

KAÇAK GELİNLER 25. BÖLÜM