Karabük Kadem 3. Girişimcilik Kampı Başvuruları

Kadem 3. Girişimcilik Kampı Başvuruları

20.09.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

.

Kadem 3. Girişimcilik Kampı Başvuruları

KARABÜK (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve Marmara Teknokent (MARTEK) işbirliği ile başlatılan İnovasyonda Kadın Projesi, 3. Girişimcilik Kampı başvuruları başladı.

Haberin Devamı

KADEM Karabük Temsilciliğinden yapılan açıklamada, KADEM ve MARTEK ortaklığı ile yürütülen İnovasyonda Kadın Projesi kapsamında bu yıl 3. Girişimcilik Kampı düzenleneceği bildirildi.

Açıklamada, girişimcilik kampına katılarak projelerinin işleri olmasını isteyen tüm kadın girişimcilerin, 11-30 Eylül tarihleri arasında ARGE, bilim, teknoloji ve yenilik içeren iş fikirleri projeleriyle kampa başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, başvuru sürecinin ardından MARTEK hakemlerinin yapacağı değerlendirme sonucunda finale kalan 30 projenin belirleneceğini ve finale kalan projelerin sahibi 30 kadın girişimcinin 08-14 Ekim 2017 tarihleri arasında 3. Girişimcilik Kampı'nda beş gün boyunca, akademisyenler için girişimcilik, pazarlama ve ticarileştirme alanlarında eğitim alarak, tecrübe paylaşımı ve uygulamalar yapacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Kamp sonunda seçilecek başarılı projeler, ulusal ve uluslararası resmi kurum ve kuruluşlar tarafından verilen finansal desteklerden birini almaya hak kazanılırsa, proje başına 25 bin lira ilave destekle ödüllendirilecek.

İnovasyonda Kadın Projesi, 3. Girişimcilik Kampı’na www.inovasyondakadin.org adresinden başvuru yapılabilecek.