Erzurum Kadem'den Şahit Ailelerine İçin İftar Programı

Kadem'den Şahit Ailelerine İçin İftar Programı

07.06.2017 - 12:27 | Son Güncellenme:

.

Kademden Şahit Ailelerine İçin İftar Programı

KADEM Erzurum Temsilcisi Av.Fatime Paksoy Alkan Başkanlığı’nda Şehit aileleri için bir iftar programı düzenledi.
Kuran tilavetiyle başlayan iftar programında, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu,Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz teşrif ederek duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
KADEM Erzurum İl Temsilcisi Av.Fatime Alkan, yaptığı konuşmada Şehit ailelerine ithafen şu ifadelere yer verdi: "Sizler en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğlunuzu, kardeşlerinizi, babalarınızı bu vatan için şehit verdiniz. Bunun dünyada herhangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Bundan daha kıymetli, bundan daha büyük bir fedakârlık yoktur. Onların bu kahramanlıkları ve fedakârlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur ve bizler, sizler için ne yaparsak yapalım hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Bizim inancımızda şehitlik en üstün mertebedir. Şehitlik, peygamberlikten sonra gelen en büyük rütbedir buna inanıyoruz, bu inancımız acılarımızı dindiriyor, hafifletiyor. Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve bir daha asla böyle acılar yaşatmasın.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Bu iftar yemeğinde bizlerle olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum, yaklaşan ramazan bayramınız şimdiden mübarek olsun. Çocuklarınızla, ailelerinizle sağlıklı huzurlu günler diliyor, hepinizi bu dileklerle tekrar en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”
Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın iftar duası ile program sona erdi.