Cadde Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde Elif şokta!-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde Elif şokta!-İzle

16.03.2015 - 10:39 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümünde izleyenleri neler bekledi? İşte Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümden ve detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde Elif şokta-İzle

Elif’in seçimi ne oldu?

Haberin Devamı

Kahraman ne yaparsa yapsın Elif’i konuşturmayı başaramaz. Onu kendine inandırmanın başka yollarını arayacaktır.

Elif’in ise tek istediği şey Kahraman’dan uzak olmaktır. Kerem de bu zor zamanında Elif’in yanında kalmaya kararlıdır. Öyle bir teklifte bulunur ki, Elif şaşkına döner.

Defne çıkmazda!

Defne ise bir çıkmazdadır. İstediği gibi Kahraman’ın kalbini kazanamamıştır. Tekrar kocasını kendine aşık etmenin yollarını arayacaktır, akıllara gelmeyecek bir plan yapar.

Neval, Elif’in üvey ağabeyi İbrahim’le iş birliği yapmaya çalışmaktadır. Ne var ki işler umduğu kadar kolay olmayacaktır. İbrahim babasının intikamını almaya kararlıdır. Elifler’in hayatı namlunun ucundadır.

Elif bebeğine kavuştu mu?

Karısının kalbini bir türlü kazanamayan Yakup, çareyi Canan’dan yardım istemekte bulur. Baba kız Şükran’a bir sürpriz yapmaya karar verirler.

Haberin Devamı

Bütün bunlar olurken Kıymet de boş durmamıştır. Elif’in çocuğunu alması artık hayal olmuştur.

Kahraman ise Elif’in dünyasını değiştireceğine inandığı bir belgeyle Elif’e gider. Ama öyle bir manzarayla karşılaşır ki, şoke olacaktır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın Günü: 17 Mart Salı

Yayın Saati: 20.30