Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümde neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümde neler olacak?

02.10.2015 - 09:39 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün izleyenlerine yepyeni bir bölümle geliyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen iddialı dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanacak bölümü yine heyecan dolu. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümden detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümde neler olacak

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde neler oluyor? Ekranların sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yeni bölümü yine heyecan dolu. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün 37. bölümde neler olmuştu:

Elif’in içindeki savaş bitmiyor!

Kahraman Elif’i hapse düşmekten kurtarmıştır. Üstelik Toprak’ı da görmesine izin vermiştir. Ancak Elif için oğluyla yaşayacağı bu ikinci buluşma o kadar kolay olmayacaktır.

Selim de şirkette işe başlamıştır ama Canan’la arası iyi değildir. Canan, resmen Selim’i kovar ama çok geçmeden patronun kendisi olmadığını anlar.

Oğluyla tam olarak hasret gideremeyen Elif’in başka planları vardır. Bu Kahraman’ı çok şaşırtacaktır. Ancak onun da sevdiği kadına büyük bir sürprizi olacaktır.

Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup ise yıkılmıştır. Herkesle yüzleşmeye karar verir. Ancak Şükran’ın daha sinsi planları vardır.

Elif ve Kahraman’ın aşkı yeni bir sınavla karşı karşıyadır.Elif kendi içinde aşkıyla savaşırken, Kahraman sabırla bekleyebilecek midir? Yoksa Elif’in bu kayıp iki senede başına gelenleri öğrenebilecek midir?

Haberin Devamı

Bu arada Elif ve Kahraman’ın bir araya gelmesinin an meselesi olduğunu düşünen düşmanları da fırsatını kollamaktadır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 37. BÖLÜM TIKLA İZLE