Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanında şok-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanında şok-izle

05.12.2015 - 16:19 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Defne tutuklanıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm detayları haberimizde.

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanında şok-izle

Kahraman, Defne’nin yaptıklarını nihayet yüzüne vurur ve adalete teslim eder. Defne’nin artık kaçacak yeri yoktur. Ancak bu arada Kahraman öğrenecekleri karşısında yıkılacaktır. Nazlı’nın ölümünde de Defne’nin payı olduğunu duyan Elif ise perişandır.

Haberin Devamı

Bu arada Soner’in Toprak ve Elif’e olan ilgisi giderek artmaktadır. Basit bir ortaklıkla Soner’in aralarına katılması giderek tehlikeli bir hal almaktadır. Ne yazık ki Elif’in bu tehlikeden haberi yoktur.

Ameliyat başarılı geçmiş, Ziya düzelmiştir, artık konuşabilmektedir. Onun da tıpkı Kahraman gibi soracağı hesaplar vardır. Artık suçlu cezasını çekecektir.

Ailede sırrı olan herkes için hesap günü gelmiştir.. Kıymet büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktır. Ama pes etmez. Ne var ki hırsla alacağı bir karar hayatlarını alt üst etmeye yetecektir.

Yayın Günü: 8 Aralık Salı

Yayın Saati: 20.00

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 47. BÖLÜM FRAGMANI
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kahraman sonunda telefonu bulmuştur. Ve içindekilerin Defne’yle ilgili olduğundan emindir. Duyacaklarından da bir o kadar korkmaktadır. Ne yazık ki telefonun içindeki bilgiler yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.
Defne’nin yanında Kahraman’ın olduğunu sanan Elif’inse dünyası bir kez daha yıkılmıştır. Bu kabus çok sürmeyecektir. Elif’in tek yapması gereken şey Kahraman’a güvenmektir. Öte yandan Soner de hiç kolay bir patron değildir. Elif kabus bitti diye düşünürken, hayatının tekrar sarsılacağının henüz farkına varmamıştır.
Selim büyük bir kumar oynar ve Melek’e yardım eder.Ne olursa olsun onu saklayacak, peşindeki adamlardan koruyacaktır. Ama başka bir tehdidin varlığını unutmuştur ne yazık ki.
Maksut ise Yakup’un bu kadar yakın olmasından giderek rahatsız olmaya başlamıştır. Saadet ve Yakup söyleyemez kardeş olduklarını. Ama her sır gibi bu da ortaya çıkmaya mahkumdur.
Doktorların da olumlu karar vermesiyle, Ziya’nın ameliyatı öne alınır. Bu, Defne için kabus demektir. Ziya iyileşirse konuşacaktır çünkü. Ne yapıp edip bundan kurtulması gerekmektedir. Ne var ki Kahraman’ın da Defne’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur.