Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün'de savaş bitmedi!-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün'de savaş bitmedi!-İzle

29.09.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde heyecan kaldığı yerden devam etti. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün dün akşam yayınlanan bölümünde yine heyecan vardı. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ve detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Günde savaş bitmedi-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi izleyenlerine yepyeni bir bölümle daha geldi. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün dün akşam yayınlanan bölümünde Elif'in içindeki savaş bitmedi. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm izlemek için tıklayınız!

Elif’in içindeki savaş bitmiyor!

Kahraman Elif’i hapse düşmekten kurtarmıştır. Üstelik Toprak’ı da görmesine izin vermiştir. Ancak Elif için oğluyla yaşayacağı bu ikinci buluşma o kadar kolay olmayacaktır.

Selim de şirkette işe başlamıştır ama Canan’la arası iyi değildir. Canan, resmen Selim’i kovar ama çok geçmeden patronun kendisi olmadığını anlar.

Oğluyla tam olarak hasret gideremeyen Elif’in başka planları vardır. Bu Kahraman’ı çok şaşırtacaktır. Ancak onun da sevdiği kadına büyük bir sürprizi olacaktır.

Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup ise yıkılmıştır. Herkesle yüzleşmeye karar verir. Ancak Şükran’ın daha sinsi planları vardır.

Haberin Devamı

Elif ve Kahraman’ın aşkı yeni bir sınavla karşı karşıyadır.Elif kendi içinde aşkıyla savaşırken, Kahraman sabırla bekleyebilecek midir? Yoksa Elif’in bu kayıp iki senede başına gelenleri öğrenebilecek midir?

Bu arada Elif ve Kahraman’ın bir araya gelmesinin an meselesi olduğunu düşünen düşmanları da fırsatını kollamaktadır.

38. Bölüm Fragmanı
Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüyle Salı 20.00'da Star'da!

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. Bölümde neler olmuştu:

36. Bölüm
Kaderimin Yazıldığı Gün
Kahraman Elif’le Maksut’u yan yana plan yaparken görmüş, deliye dönmüştür. Bunu pahalıya ödetmekte kararlıdır. Hemen avukatlarını arar. Ancak alacağı bir telefon bütün planlarını değiştirecektir.
Elif ise Kahraman’ın duyduklarından habersiz, oğluna kavuşmanın mutluluğu içindedir. Ne var ki her şey umduğu gibi gitmeyecektir.
Öte yandan Ziya ölmemiş ama felç geçirmiştir, konuşması çok zayıf bir ihtimaldir. Defne amacına ulaştığını zannetmektedir. Ancak bütün yaptığı kötülüklerin bir telefon kaydında saklı kaldığından habersizdir.
Kahraman Elif’e çok kızgındır. Toprak’ı ancak onun şartlarında görecektir. İki aşık arasında büyük bir restleşme olur. Bu arada Elif’in sahtecilikten ağır bir ceza alacağını öğrenen Defne planlarını yapmıştır bile. Ve Elif göz altına alınır. Herkes şoktadır. Hakimin karşısına çıkan Elif ise çaresizdir. Hapse girerse oğlunu yıllarca göremeyecektir.
Bu arada Maksut Defne’nin Elif’i şikayet ettiğini öğrenir. Deliye döner. Bir an bile düşünmeden silahı Defne’nin kafasına dayar; ya şikayetini geri alacaktır Defne, ya da ölecektir.
Elif artık sona geldiğinin farkındadır. Hayatı ellerinden kayıp gitmektedir. Dava karara bağlanmak üzereyken, duruşma salonunun kapısı açılır. Elif hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır