Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezona ne zaman başlıyor?

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezona ne zaman başlıyor?

04.09.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi izleyicileriyle yeniden buluşmak için gün sayıyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün mola verdiği ekranlara yeniden dönüyor. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün ne zaman başlayacak? İşte Kaderimin Yazıldığı Gün ile ilgili tüm bilmek istedikleriniz ve detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezona ne zaman başlıyor

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi için ilk fragman çıktı ve 2. sezonun başlangıç tarihi açıklandı. Kaderimin Yazıldığı Gün 15 Eylül’de Star TV’de ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezonda Elif oğlunu almak için savaş verirken Elif’i hala seven onu kabinden atamayan Kahraman, sevdiği kadını geri kazanmak için savaş verecek! Peki Maksut ile evli olan ve yaşananlardan dolayı çok öfkeli olan Elif, Kahraman’a karşı yumuşayacak mı? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezon fragmanına bakılırsa ikilinin arasının düzelmesi öyle hemen olacak bir şey değil!

Haberin Devamı

Star TV’nin sevilen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün 15 Eylül’de kendi gününde Salı akşamı 35. yeni bölümü ile ekrana gelecek ki yeni sezonda Elif ile Kahraman’ın aradan geçen yıllardan sonra nasıl devam edeceğini ve çatışmaların nasıl çözüleceğini veya daha da sertleşeceğini göreceğiz.

Kaderimin Yazıldığı Gün Yeni Sezonuyla 15 Eylül Salı 20.00'da Star'da!