Kültür Sanat Kadıköy Belediyesi'nden dopdolu 23 Nisan programı

Kadıköy Belediyesi'nden dopdolu 23 Nisan programı

19.04.2016 - 16:08 | Son Güncellenme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye bahçesini çocuklara açan Kadıköy Belediyesi ayrıca birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

Kadıköy Belediyesinden dopdolu 23 Nisan programı

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için dolu dolu bir program hazırladı.

Haberin Devamı

10 Nisan Pazar Günü ilk olarak belediye bahçesini çocuklara açan sokak oyunları şenliği 17 Nisan Pazar günü Sayrayıcedit Mahallesi 23 Nisan Parkı’nda gerçekleşti.
Unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarının oynandığı Sokak Oyunları Şenliği 24 Nisan Pazar günü 14:00-17:00 saatleri arasında Rasimpaşa Mahallesi Duatepe Sokak ile Hasanpaşa Mahallesi Yeni Duygu Sokak’ta yapılacak.

Çocuklardan Hayvan Bakım Evi Ziyareti

Kadıköy Belediyesi çocuklarla bakım evindeki hayvanları buluşturuyor. Kadıköy Belediyesinin “Çocuklarımızla Bakım Evimizdeki Hayvanlarımızı Buluşturuyoruz” temalı etkinliği 22 Nisan Cuma günü Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evinde 12.00’de gerçekleşecek.

Kadıköy İskele Meydanında çocuklar şarkılar söyleyecek

Haberin Devamı

23 Nisan Günü ise saat 14:00'de Kadıköy İskele Meydanı Tören Alanı’nda bir araya gelecek çocuklar ile Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri birlikte çalıp, şarkılar söyleyecekler.
İskele Meydanı Tören Alanı’nda Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan "Çocuk Gözüyle Barış Resim Yarışması" nın ödül töreni de gerçekleşecek.

Özgürlük Parkı’nda Şenlik

23 – 24 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri Özgürlük Parkı’nda 11.00-18.00 saatleri arasında “23 Nisan Çocuk Şenliği” düzenlenecek. Çocuklar burada; Geleneksel Çocuk Oyunları ve Fiziksel aktiviteler gerçekleştirecek, Uçan Masallar, Uçurtma ve Masal Festivaline katılacak. Kukla Tiyatro Gösterileri, Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma Takımı (BAK) Eşini Bul Oyunu, Empati Sahnesi, Engineering For Kids ile Mühendislik Atölyeleri, Maskot Bando ve sürpriz hediyelerle çocuklar eğlenceli bir gün geçirecek.