Gündem Kadıköy'de bir kadının yüzüne tükürüp taciz eden zanlı yakalandı

Kadıköy'de bir kadının yüzüne tükürüp taciz eden zanlı yakalandı

15.03.2018 - 21:58 | Son Güncellenme:

Kadıköy Altunizade'de tesettürlü bir kadının yüzüne tükürüp tacizde bulunan ve "Allah belanızı versin, pis yobazlar, herşey sizin başınızın altında çıkıyor" diye hakaret eden uzun saçlı erkek tacizci polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Kadıköyde bir kadının yüzüne tükürüp taciz eden zanlı yakalandı

Kadına yönelik çirkin saldırı geçtiğimiz günlerde Kadıköy Bostancı Metro Durağı'nda yaşanmıştı. Darülaceze'de temizlik görevlisi olan Kerime Pehlivan, Pendik'teki evinden Kayışdağı'ndaki iş yerine gitmek için metroyu kullandı. Sabah saat 07.15'ti. Asansörden inen saldırgan, Bostancı Metro Durağı'nda inen ve istasyondan çıkmak için asansöre yönelen Pehlivan'ın karşısında beklemeye başladı. Pehlivan asansörün boşalmasının ardından asansöre binerken çevredeki insanların gitmesinin ardından saldırgan Pehlivan'a tükürdü. Pehlivan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Saldırganın kendisine "Senin gibi yobazlar yüzünden bu ülke bu halde" dediğini söyleyen Pehlivan çok korktuğunu, hızlıca asansöre bindiğini belirtti. Pehlivan'ın olayı anlattığı eşi ile birlikte Bostancı Karakolu'na giderek şikayetçi olmasının ardından soruşturma açıldı. Polis, Pehlivan'ın yaşadığı saldırının saniye saniye yansıdığı kamera görüntülerini inceledi ve saldırganın kimliği belirlendi. A.M. adlı şüpheli dün saat 13.45 sıralarında Altunizade Metro İstasyonu'nda gözaltına alındı. Şüpheli A.M.'nin yanında bulunan İstanbul Kart'ın olay günü metroya binmek için kullandığı İstanbul Kart ile seri numarası eşleşti. Pehlivan tarafından teşhis edilen A.M. bugün adliyeye sevk edilecek.

Pehlivan olayın ardından "Çok korktum. Saçları uzundu. Topuzu vardı. Benim kimseye zararım yok. İşine gücüne giden kendi halinde biriyim. Kimsenin kılığına kıyafetine de karışmam. Sorsanız bu şahıs kadına şiddete de karşıdır. Şimdi tek başıma işe gidemiyorum. Bu toplumun bu insanlardan çektiği artık yeter" demişti.

Haberin Devamı