Cadde Kadın boyundur erkeği istediği yöne çevirir

Kadın boyundur erkeği istediği yöne çevirir

26.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği ‘5 Mahalle 5 Film’ etkinliğine katılan Fatma Girik, “Kadın olarak Atatürk’ün bana verdiği hakları kimselere vermem” derken, kadının ‘boyun’ olduğunu, kendilerini evin ’başı’ gören erkekleri istedikleri yöne yönlendirdiğini söyledi.

Kadın boyundur erkeği istediği yöne çevirir

‘Aslanım kadınlar’
Avcılar Belediyesi’nin ‘Gümüşpala Mahallesi’nde “Düğün Dernek” filmiyle başlattığı beş gün süren nostaljik açık hava sineması etkinliği Belediye Meydanı’nda final gecesiyle sona erdi.

İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olan Handan Toprak Benli, Cahit Berkay ve Fatma Girik’e etkinlikte teşekkür ederken, 20 yıl önce görev yapan Yeşilçam’ın ünlü ismine kapılarını açtıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi.
Alkışlar arasında sahneye gelerek plaketini alan Fatma Girik şöyle konuştu: “Hep erkekler derler ya ‘Ben evin reisi, başıyım’ diye. Ayol sen evin başıysan ben neyim? O farkında değil, ben boyunum, boyun. Ben seni nereye çevirirsem, sen oraya gidersin. Aslanım kadınlar. Ben erkekleri de seviyorum. Yanlış anlamayın erkek kardeşler. Ama kadınları çok seviyorum, ne yapayım? Başkana çok teşekkür ediyorum. Aynı partide olduğum için onu çok seviyorum.”