Ankara Kadın Hentbol Turnuvası

Kadın Hentbol Turnuvası

15.01.2018 - 13:43 | Son Güncellenme:

.

Kadın Hentbol Turnuvası

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, İzmir'de milli antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlenen kadın hentbol turnuvasına iyi bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadınlar Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından geçen kasım ayında kalp krizi geçirerek hayata veda eden milli antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlenen turnuvaya katıldı.

İlk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Muratpaşa Belediyespor, İzmir ekibini 29-26 mağlup etti. Turnuvanın ikinci maçında Üsküdar Belediyespor ile karşılaşan Paşanın Melekleri, ilk yarıyı 16-15 geride tamamladığı maçtan 32-31 galip ayrıldı.

Takım, turnuvanın son maçında Polatlı Belediyespor'u 32-21 yendi.

Turnuvada, 3 maçından da galip ayrılan Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, Dülgerkaraoğlanoğlu'nun Türk hentbolunun önemli bir ismi ve değeri olduğunu kaydetti. Böyle bir ismi genç yaşta kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Ünsal, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne onun adını bir turnuva düzenledikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Turnuvada takımın ortaya koyduğu performanstan mutlu olduğunu ifade eden Ünsal, güçlü rakiplerle oynadıklarını, ikinci yarısı eksiklikleri görmek açısından turnuvanın önemli olduğunu bildirdi.