Gündem Kadın muhtar yakaladı! Servet değerindeki bu balığı...

Kadın muhtar yakaladı! Servet değerindeki bu balığı...

06.06.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Marmaris'e bağlı Siteler mahallesi muhtarı Gülizar Pekpak, yeğenleriyle gittiği balık avında 80 kiloluk orkinos yakaladı. Servet değerindeki balığı mahalleye dağıttı.

Kadın muhtar yakaladı Servet değerindeki bu balığı...

Muğla Marmaris'te Siteler mahallesi muhtarı Gülizar Pekpak, gittiği balık avında 80 kiloluk orkinos yakaladı. Pekpak, güçlükle tekneye çıkardıkları balığı mahalle halkına dağıttı. Pekpak, "İlk kez bu kadar büyük balık tuttum diyen kadın muhtar Ramazan'ın ilk günü mahalle halkıyla paylaşmak istedim" dedi.

Haberin Devamı

Marmaris Siteler mahallesi muhtarı Gülizar Pekpak, kardeşleriyle birlikte Turunç açıklarında balığa çıktı. Pekpak, bir süre sonra oltasına büyük bir balık takıldığını farketti. Yeğenleriyle birlikte oltayı çeken Pekpak, dev orkinosu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Orkinos 3 kişinin çabasıyla, güçlükle tekneye çıkarıldı.

BALIK TUTMAYA MERAKLI

Pekpak, 80 kilo olduğu tespit edilen orkinosu parçalara ayırarak mahalle halkına dağıttı. Balığa meraklı olduğunu belirten Pekpak, "Zaman zaman yeğenlerimle balığa çıkıyoruz. Bu güne kadar çok balık tuttum ama böylesini ilk kez tutuyorum. Balığı, Ramazan'ıin ilk günü mahalle halkıyla paylaşmak istedim" dedi.