Oyun Dunyasi Kadın Suikastçiler Bu Oyunu Fethetti

Kadın Suikastçiler Bu Oyunu Fethetti

06.05.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Gizlilik ve aksiyon öğelerini bir arada seviyorsanız, o zaman bu haberimizi dikkatli okuyun. Yakın zamanda Shadwenbizlerle olacak. Frozenbyte firması, yeni oyunlarını duyurdu ve duyurmalarıyla çıkış tarihini de açıkladılar. Shadwen, 17 Mayıs tarihinde bizlerle olacak ve amacımız, bir suikatçi olarak bize verilen önemli görevi yerine getirmek; kralı öldürmek. Kralı öldürmeye giderken çıktığımız yolculukta yetim bir kız olan […]

Kadın Suikastçiler Bu Oyunu Fethetti

Gizlilik ve aksiyon öğelerini bir arada seviyorsanız, o zaman bu haberimizi dikkatli okuyun. Yakın zamanda Shadwenbizlerle olacak.

Haberin Devamı

Frozenbyte firması, yeni oyunlarını duyurdu ve duyurmalarıyla çıkış tarihini de açıkladılar. Shadwen, 17 Mayıs tarihinde bizlerle olacak ve amacımız, bir suikatçi olarak bize verilen önemli görevi yerine getirmek; kralı öldürmek. Kralı öldürmeye giderken çıktığımız yolculukta yetim bir kız olan Lily ile tanışırız. Lily, bize bu tehlikeli yolculukta arkadaşlık eder. Ne zamanki acımasız gardiyanlar sardırır, işte o zaman Lily’nin gözleri önünde harekete geçmek zorunda kalırız. Oyunun videosunu buradan izleyebilirsiniz.