Editörün Seçtikleri Kadın tipi saç dökülmesine karşı Phytocyane

Kadın tipi saç dökülmesine karşı Phytocyane

02.02.2015 - 13:20 | Son Güncellenme:

Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen Phytocyane serisinde yer alan ampul ve şampuan dönemsel saç dökülmesine karşı savaşıyor.

Kadın tipi saç dökülmesine karşı  Phytocyane


Phytocyane dönemsel saç dökülmesine karşı etkili ampul, saç dökülmelerini engellerken aynı zamanda saçın güçlenmesini ve uzamasını destekliyor, beyaz saçların oluşumunu da geciktiriyor. Yoğun, hacimli ve parlak görünüm sunan ampul, ginkgo biloba ve kartopu çiçeği kabuğu özleri içeriyor. Hücresel değişimi ve keratin üretimini destekleyen ampul, saç soğanını koruyarak yaşlanmanın gözle görülür etkilerini önlüyor. Ürünün içeriğinde B5 ve B6 vitaminleri, saçı nemlendirip hacim kazandırırken; ipek proteinleri ise parlak ve ışıltılı görünmesini sağlıyor. Etkin bir şekilde saç dökülmesi ile savaşan ampulü, şampuanlama işleminden sonra bölümlere ayrılan saç derisine damlalık yardımıyla masaj yaparak uygulamak gerekiyor.

Phytocyane dönemsel saç dökülmes,ne karşı etkili ampül, 165 TL

Saçların daha canlı, ışıltılı ve dirençli olmasını sağlayan Phytocyane Şampuan, üzüm çekirdeği prosiyanidinleri, gingko biloba ve B6 vitaminleri içeriyor. Saçı güçlendirip koruyan şampuan, hindistancevizi yağı ile saçı yeniden canlandırıp temiz ve ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. Kınakına ağacı kabuğu ise saça enerjisini geri kazandırırken saç derisini güçlendiriyor.

Phytocyane dönemsel saç dökülmesine karşı etkili şampuan, 44 TL

Yazarlar