Cadde ‘Kadınlar da komedi yapabilir’

‘Kadınlar da komedi yapabilir’

13.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gupse Özay, fenomen haline gelen ‘Deliha’nın devam filmini tamamladı. Özay, sinemada kadın komedi oyuncusuna karşı önyargıyı kırdığını söyledi

‘Kadınlar da komedi  yapabilir’

Gupse Özay, senaryosunu yazıp yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Deliha 2’nin çekimlerini tamamladı. Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’deki platosunda çekilen film için basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, “İçimden Zeliha gibi konuşmak geliyor. Mutlu ve tatlı bir ekibiz. Zeliha olarak yeni maceralara atıldım, bir restorana girdim. Düdüklüyü patlatarak başladım bu serüvene” dedi. Çim sahada yuvarlanarak muzip pozlar veren Özay, otoriter ve sert bir yönetmen olmadığını, filmi eğlenerek çektiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncu, kadın komedyenlere karşı önyargı olduğunu ama bunu yıkmaya başladığını anlatıp, “Erkek de kadın da komedi yapabilir” diye konuştu. Özay, ‘Deliha 2’de aşk hikayesi olmadığı için ilk filmde yer alan sevgilisi Barış Arduç’un kadroda olmadığını söyledi. Proje için 23 kilo aldığını da dile getiren oyuncu, sevgilisinin bu duruma nasıl tepki verdiği sorusuna, “İnsanın gözleri enerjik baksın yeter. O, Zeliha’yı çok seviyor hatta bana ‘Çiko’ diyor bu aralar” yanıtını verdi.