KADINLAR NE İSTER ?

Erkeklerin bu kadar ilgisini çeken bu konuyu sırası gelmişken biraz açalım.

Evliliklerin dörtte birinin ayrılıkla sonuçlandığı ve yarısından fazlasının mutsuz bir şekilde devam ettiği düşünüldüğünde erkeklerin asıl kaygısı bir kadını elde etmek değil, elde tutmak ve mutlu etmek olduğu akıldan çıkarılmamalıdır, ancak o zaman gerçek ve kalıcı mutluluklar yakalanır.

Bu istatistiklere dayanarak şu tespiti rahatlıkla yapabiliriz; Flörtleriyle, çapkınlıklarıyla gerçek ve kalıcı mutluluğu yakalayabilmiş tek bir kişi bile yoktur.Mutlu yaşayamadıktan veya yaşatamadıktan sonra on tane kadının gönlünü fethetseniz ne anlamı var?

Haberin Devamı

Araştırmalar veya istatistikler bir yana yirmi beş yıllık meslek hayatımda flörtleriyle gerçek ve kalıcı mutluluğu yakalamış tek bir erkek görmedim. Ama eşiyle gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamış binlerce örnek mevcut.

Buradaki ince çizgi, haz ile mutluluğun farkını anlayabilmekten geçiyor. O nedenle erkekler, düşüncelerini, enerjilerini saçma sapan flört hayalleri ile harcamak ve nasıl olsa eşim beni seviyor diyerek benim gibi şımarmak yerine eşlerini mutlu etmek için harcarlarsa, haz yerine gerçek ve kalıcı mutluluğu ulaşabilirler.

Bu bölümün başlığını görüp, bu bölümü hevesle okuyan erkekleri hayal kırıklığına uğratmamak için, kadınların gönlünü fethedecek en güvenilir yöntemi de açıklamak isterim. Bunun cevabı aynı zamanda kadınlar ne ister sorusunda da saklıdır.

Para, güç, kariyer, güzellik vs bunların hepsi pamuk ipliğidir, bir kadını elde etmenin ve tutmanın yegâne yolu güvendir.

Güven; kadınlara giden bütün yolların açıldığı bir kapıdır, tabii ki kalbi olan kadınlar için L

Psikolog Bekir fehmi Örmeci

facebook: bekir fehmi örmeci