Gündem Kadınlar Plajı’nda sezon, tesettürlü DJ ile açıldı

Kadınlar Plajı’nda sezon, tesettürlü DJ ile açıldı

14.06.2015 - 17:25 | Son Güncellenme:

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin 5 plajının sezon açılışı, Sarısu’daki Kadınlar Plajı’nda düzenlenen ’Yaza Merhaba Partisi’yle gerçekleştirildi. Partiye katılan 1000’in üzerinde kadın, tesettürlü DJ Nimet’in çaldığı şarkılarla coştu.

Kadınlar Plajı’nda sezon, tesettürlü DJ ile açıldı

Kadınlar Plajı’nın da aralarında yer aldığı 5 plajın açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ile plajların işletmeciliğini yapan Büyükşehir Belediyesi’ne ait ANET Genel Müdürü Gökalp Dinçmen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. İçinde mescidi, pastanesi, hamamı da olan Kadınlar Plajı, açılışla birlikte kadınların akınına uğradı.

Haberin Devamı

ANET Genel Müdürü Gökalp Dinçmen, Kadınlar Plajı ile birlikte Konyaaltı Plajı, Beach Park, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi-1 Atatürk Parkı Plajı’nın toplu sezon açılışını yaptıklarını söyledi. Dinçmen, geçen yıl açılışı yapılan Kadınlar Plajı’nı bu yıl gelen talepler doğrultusunda daha da zenginleştirdiklerini söyledi.

Bu yıl Kadınlar Plajı’nın sahilinde kum banyosu yapılabilen bir yer yaptıklarını anlatan Dinçmen, "Bu yıl spora daha fazla önem verdik. Sahilde sabahları step, öğleden sonraları ise aerobik yapılabilen bir yer yaptık. Bunun dışında bir basketbol sahası, aletli cimnastik sahaları yaptık. Sosyal alan diye tabir ettiğimiz yerde bir pastane, bir butik, bir sağlık merkezi açtık. Sahilde büfenin yanında bir eğlence alanı yarattık. Bu alanda haftada bir gün bayanlar matinesi adı altında eğlence düzenlenecek. Bayan Dj eşliğinde kadınlarımız burada eğlenecek. Denizi, sporu ve eğlenceyi bir arada sunuyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı


Dinçmen, Konyaaltı sahiliyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Dinçmen, Konyaaltı’nda 5 plajın ücretsiz, 5 plajın da cüzi ücretle hizmet vereceğini söyledi. Plajlardan ücret alınmasını da halkın talep ettiğini aktaran Dinçmen, "Ayın 24’ünden itibaren Konyaaltı plajları da Sarısu Kadınlar Plajı gibi halkımızın çok rahat kullanabileceği plajlar olacak" dedi.

Konyaaltı Beach Park’ın da Büyükşehir Belediyesi’ne devrinin geç yapıldığını anlatan Dinçmen, bu yıldan itibaren Beach Park’ın da hizmet vermeye başladığını söyledi.

Açılış törenini ardından partiye katılan 1000’in üzerinde kadın, tesettürlü DJ Nimet’in çaldığı parçalarla coştu.