Cadde Kadınlara ilham olacak

Kadınlara ilham olacak

19.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü bir makyaj markasının ‘İç ve dış güzellik’ kampanyasında yer alacak olan Tülin Şahin, kadınlara mesajını Mevlana’nın, ‘Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez’ sözüyle verecek.

Kadınlara ilham olacak

Global bir makyaj markasının sonbaharda 40 ünlü manken ve oyuncuyla başlatacağı dünya çapındaki ‘İç ve dış güzellik’ kampanyasında Türkiye’den Tülin Şahin de yer alacak. Sadece dış değil, iç güzelliğe de vurgu yapılacak olan kampanyada farklı millet ve kültürlerden 40 ünlü isim, kadınlara birbirlerini destekleyen pozitif mesajlar verecek. Şahin de kampanyada Türk - İslam medeniyetinin en önemli düşünce isimlerinden biri olan Mevlana’nın, “Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez” sözünü İngilizce söylediği videoyla yer alacak.

Haberin Devamı

‘Gurur verici’

Kadınlar için dünya çapında yapılacak olan bir kampanyada Türkiye’den tek kişi olmanın gurur verici olduğunu ifade eden manken, “Kadınların zaten doğuştan güçlü olduğuna inanıyorum. Bunun dışında birbirimize ilham olmamız ve motive etmemiz çok önemli. Mevlana’nın bu sözünü çok seviyorum ve hem beni hem de ülkemi temsil ettiğini düşünüyorum. Böyle bir kampanyaya seçilmek gurur verici. Mevlana’nın sözleriyle dünyanın dört bir yanındaki kadınlara ilham olabilmek daha büyük bir onur” diye konuştu. Sonbaharda başlayacak olan kampanyaya katılan 40 ünlü isim gibi Tülin Şahin’in de yüzü ve elleri marka tarafından 1 milyon euro’ya (5 milyon 480 bin TL) sigortalanacak.