Aksesuar Kadınların vazgeçilmezi olacak

Kadınların vazgeçilmezi olacak

04.03.2015 - 17:40 | Son Güncellenme:

Matiste Paris-İstanbul” çanta ve aksesuar tasarımlarıyla modaseverleri büyülemeye devam ediyor.

Kadınların vazgeçilmezi olacak

Farklı dokusu, etkileyici yapısı ile İstanbul’ un en önemli tarihi yapılarından Kapalı Çarşı geçmişten günümüze alışverişin en büyük merkezi olmaya devam ediyor. Hollywood ünlülerinin de Türkiye’ ye geldiğinde vazgeçilmezi olan Kapalı Çarşı’ da; tasarımlarıyla sizi etkileyecek, servisiyle kalbinize dokunacak, kişiye özel dikimleriyle kendinizi farklı hissettirecek Matiste İstanbul-Paris, 25 yıldır Fransa’ nın en prestijli deri markaları ile iş birliği yapan Thierry Bitan ve sektörün önde gelen isimlerinden Mahmut İşbeceren’ nin ortaklağında açıldı.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan “Matiste İstanbul-Paris”, yeni sezon rengarenk çanta ve aksesuar koleksiyonunu sevenleriyle buluşturuyor. Sezon trendlerini yansıtan çok özel tasarımlar, birbirinden farklı renk seçenekleri ile etkileyici bir duruşa sahip olmak isteyenlerle buluşuyor. “Matiste İstanbul-Paris” in tek renk olabildiği gibi birbirine uyumlu tonları ve farklı tarzlarıyla sezonda en trendy olmak isteyenlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Her zevke uygun seçenekler sunan, günlük moda akımlarını kendi stiline taşıyan kadınların vazgeçilmezi “Matiste İstanbul-Paris”, şıklığını aksesuarla tamamlamak isteyenleri bekliyor

Kendinizi şımartmanın en iyi yolu “Matiste İstanbul-Paris” ten geçiyor.

Yazarlar