Gündem Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün düğün tarihleri belli oldu!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün düğün tarihleri belli oldu!

16.06.2016 - 12:22 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 2 yıldır beraber olan Kemal Doğulu ile Neslihan Atagül aşklarını evlilik ile taçlandırma kararı aldı. Mutlu çiftin düğün tarihleri belli oldu. İşte Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hakkında merak edilen detaylar...

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagülün düğün tarihleri belli oldu

Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin ne zaman evlenecekleri hem hayranları hem de çevresindeki sanatçı dostları tarafından merak ediliyordu. Sonunda Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin evlilik tarihi belli oldu.Oyunculuğunu yaptıkları bir dizinin setinde başlayan ve yaklaşık 2 yıldır birlikte olan çift geçtiğimiz Kasım ayında nişanlanmıştı.

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinde Nihan karakterine hayat veren Neslihan Atagül ile Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Mehmet Giray Han’ı Kadir Doğulu’nun düğün tarihleri belli oldu. Kasım ayında nişanlanan çift, 8 Temmuz Cuma akşamı Kanlıca’daki denize sıfır A’jia Hotel’de evlenecek. 19.30’da kıyılacak nikahın ardından davet gece yarısına kadar sürecek.

NİKAH DAVETİYELERİ YAPRAKTAN

Geçtiğimiz hafta, gerçek yapraklardan oluşan, içerisinde “Evlilik kutlamamıza davetlisiniz” yazılı davetiyelerini dağıtmaya başlayan çift, “Çocuklara iyi uykular” yazmayı da ihmal etmedi. Dün sezon finali yapan dizinin ardından hazırlıkları hızlandıracak olan Atagül ve Doğulu, 20 gün boyunca detaylarla yakından ilgilenecek.

ERKEN BEBEK PROVASI

Haberin Devamı

İkili, Atagül'ün ağabeyi ve yeğeniyle birlikte fotoğraflar paylaşmış; Atagül ve Doğulu, gün boyu minik Asya'yı kucaklarından indirmemişti.

sya'yla birlikte çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından paylaşan çifte, "Bebek provası yapıyorlar" yorumları yapılmıştı.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagülün düğün tarihleri belli oldu

20 GÜN İÇİNDE HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYACAKLAR

'Evlilik kutlamamıza davetlisiniz' yazılı davetiyelerini geçtiğimiz hafta dağıtmaya başlayan çift 'Çocuklara iyi uykular' notunu da es geçmedi. Doğulu ve Atagül'ün 20 gün içinde hazırlıklarını tamamlaması bekleniyor.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagülün düğün tarihleri belli oldu

Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin), Türk oyuncu ve model.

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır.