Cadde Kadir İnanır'dan daha  artist 2016 model ünlüler!

Kadir İnanır'dan daha  artist 2016 model ünlüler!

25.10.2016 - 07:20 | Son Güncellenme:

Şimdiki oyuncular, meşhurlar bir acayip oldu. Seyirciye, alkışa, nakit akışına evet, iş sorulara, görüntülenmeye, iki kelam ve bir fotoğrafa gelince Kadir İnanır'dan, Hülya Koçyiğit'ten daha artist daha aktrisler!

Kadir İnanırdan daha  artist 2016 model ünlüler

Bir gazeteci olarak Tarık Akan'a ölmeden bir hafta önce de ulaşabilirdiniz. Size cevap verirdi. Verdi de..

Haberin Devamı

Hastalığını kendi ağzından teyit ettik hem de her gazeteciyle defalarca benzer cümlelerle...

Kadir İnanır'ı yarın sabah 9'da arayın, sorduğunuz sorunun cevabını alırsınız!

2016 MODEL ARTİSTLER!
Ve fakat Kıvanç Tatlıtuğ'a, Beren Saat'e, Cem Yılmaz'a bir soru sormak, cevap almak, kimin, ne haddine! 2016 model artistler Tarık Akan'dan Kadir İnanır'dan daha büyük oyuncular. Ve soruları da entelektüel birikimlerine layık görmüyorlar.

ÜÇ KELİMEYE İKİ YIL!
Kıvanç Tatlıtuğ, üç kelime lütfedip, "İki yıllık konuştum" diyor! Cem Yılmaz, soru soran muhabirlerin üzerine kusacakmış gibi bakıyor. Özge Özpirinçci kendine mikrofon uzatanlara bir açıklama gereği duyarsa sosyal medyasından yapacağını söylüyor. Filmini de evinde çekip sosyal medyasında yayınlasa ya!

HEM İZMİR HEM CAM KENARI
Seyirciye, alkışa, nakit akışına eyvallah, görüntülenmeye, iki kelam bir fotoğrafa katiyen hayır! Sahnede sonuna kadar yıldız sokakta da bir muhasebeci rahatlığı!

Haberin Devamı


CEM VE KIVANÇ’A ‘ZOR’ SORULAR!
Ünlülerimiz o ‘basit’, kendi kalitelerine yakışmayan soruları beğenmiyorlar ya; gelin o zaman bir deneme yapalım, bakalım bu sorulara cevap verecekler mi?

Mesela, Kurt Seyit ve Şura’da büyük hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu dizisi de tutmazsa ne yapmayı düşünüyor? Sözleşmesinde buna dair önlemler, maddeler var mı? ‘Amerikalılar Karadeniz'de 2’ ile 2007’de başlayan ve Yılmaz Erdoğan’ın ‘Kelebeğin Rüyası’ ile zirve yapan beyazperde kariyerinde bir üçüncü adım olacak mı? Projelere mi, kendine mi güvenmiyor?

***

Mesela, Cem Yılmaz gitgide daha az güldüren, hep aynı karakteri oynadığı ve süre olarak da artık bitmeme noktasına gelen filmler yapmaya devam edecek mi?

Ara verdiği ‘stand up’ şovlarına yılbaşında dönme kararında, beyazperdedeki gişe başarısızlığının ve Şahan Gökbakar’ın çok gerisinde kalmasının etkisi var mı?

Ocak’ta başlayacak yeni şovunun metni büyük çaplı bir tadilata girdi mi yoksa benzer şeylere mi gülmek zorunda kalacağız? Beğenirlerse soruların devamı da gelir, yeter ki onlar mutlu olsunlar!

HÜLYA KOÇYİĞİT TEVAZUSU
İclal Aydın yıllar önce stüdyosuna konuk olan Hülya Koçyiğit'le karşılaştığı ilk anı anlatırken “Ben İclal Aydın efendim” hitabına usta oyuncudan “Ben de Hülya Koçyiğit efendim” yanıtını aldığını anlatıyor.

Haberin Devamı

Meşhurlar elinde kılıçlarla magazincileri doğrarken bu hikâyeyi de akıllarının bir kenarında tutsunlar.

Bir de şu var. Bakın ne kadar uğraşırsanız uğraşın Kenan İmirzalıoğlu’nu bu yeni denkleme ekleyemiyorsunuz! O karşılaştığı kişilerle iletişimin bir yolunu buluyor. Acaba o başka ülkenin gazetecileriyle mi muhatap oluyor?